Skip to content

Levenlooslichaam in kanaal Nederweert door misdrijf om het leven gekomen

Redactie
5 oktober 2021 | 21:41

Advertentie

De vrouw die op 28 september 2021 in het kanaal Wessem-Nederweert werd gevonden is volgens de politie waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. In het programma Opsporing Verzocht werd maandagavond aandacht besteed aan deze zaak.

Volgens de politie moet de vrouw ergens tussen Hulsen bij Nederweert en de Spoorbrug over het kanaal in het water terecht zijn gekomen.

Zaterdagavond werden via een SpeurMee-video beelden vrijgegeven van de nog niet-geïdentificeerde vrouw. In de video werden beelden van de vrouw en van haar gelnagels (die in opvallende tinten gelakt waren) gedeeld. Dat leverde diverse reacties op.

Overleden vrouw in kanaal Nederweert

De oproep werd overgenomen door lokale media en gedeeld. Dat leverde tips op over de mogelijke identiteit van de vrouw, daarnaast werd er mee nagedacht over mogelijke onderzoeksrichtingen. Deze nieuwe informatie en tips worden op dit moment verder onderzocht. Op dit moment lijkt het nog niet geleid te hebben tot de identiteit van de overleden vrouw. Toch bedankt de politie iedereen voor het meedenken en roept op vooral te blijven meedenken.

Lees ook

Hier kun je de uitzending van Opsprong Verzocht terug kijken.

Advertentie

3 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie