Skip to content

Oogcafé Weert | De herfst is een ideale tijd voor een Quiz

Redactie
6 oktober 2021 | 8:00

Advertentie

We hebben al het een en ander aan regen gehad deze zomer en de herfst is ook ingeluid met regenbuien. Dus echt wandelweer is het niet. Maar het is wel ideaal weer om je hersenen eens aan het werk te zetten.

Oogcafé Weert

In het volgend Oogcafé Weert op donderdag 14 oktober Gaan ze dus aan de slag met met wat hersenbrekers. Harrie Aspers van de Jeu de boules is namelijk van meer markten thuis. Hij heeft een leuke quiz op de kop weten te tikken. En Katrien Cup heeft leuke prijzen in de aanbieding. Dus ze deelt niet alleen vlaaien uit in Weert maar ook leuke kleinigheidjes voor prijswinnaars.

Het is de bedoeling dat ze werken in teams zodat je niet alleen het wiel hoeft uit te vinden. En met een team is er ook iets van winnaar dynamiek. Altijd leuker om met een groep een prijs te krijgen dan alleen te schitteren. Iedereen die zin heeft in een uitdaging is dus welkom in het Oogcafé Weert in buurthuis Fatima aan de Nieuwstaat 11 tussen 14.00 en 17.00 uur op donderdag 14 oktober.

De voorzitter van Oogvereniging Limburg is weer teug van vakantie. Je mag hem weer bellen voor advies en bij andere vragen over een visuele beperking op mobiel 0620248377. Hij is een echte vraagbaak en weet erg veel van visuele beperkingen en kan je zeker verwijzen naar instanties die je kunnen helpen. Wil je liever mailen dan kun je bij mij terecht op araemaekers507@KPNmail.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie