Skip to content

LET OP | vanaf morgen is kruising bij Brug 15 Nederweert afgesloten

Redactie
12 oktober 2021 | 16:00

Advertentie

Archieffoto wegwerkzaamheden N266

Morgen start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud op de kruising van de provinciale weg N266 (Aan Vijftien) met de Brugstraat in Nederweert, in opdracht van Provincie Limburg.

Wegwerkzaamheden

De provinciale weg is afgesloten tussen de kruising Staat en de Schoolstraat. Het doorgaand verkeer richting Helmond wordt omgeleid via twee routes: via de A2 en A67 of via de N275 en N279. De beschreven omleiding is uiteraard ter plekke via bewegwijzering aangegeven. Nederweert blijft regulier bereikbaar via de Schoolstraat, Lindenstraat en Randweg West.

Aanwonenden langs het werkvak kunnen hun woning bereiken via het fietspad en het voetpad. Het fietspad en voetpad blijven regulier geopend voor fietsers en voetgangers. Brug 15 over het kanaal blijft voor fietsers en voetgangers beschikbaar. Ze brengen middels loopschotten een tijdelijke loopstrook aan waardoor fietsers en voetgangers veilig de werkzaamheden kunnen passeren. De eenrichtingssituatie in de Brugstraat wordt tijdelijk opgeheven om zo de woningen en winkels ook bereikbaar te houden voor het autoverkeer. Overdag wordt hier een verkeersregelaar ingezet om het verkeer verder te assisteren.

De werkzaamheden aan de N266 starten op woensdag 13 oktober om 07:00 uur. Ze verwachten dat de werkzaamheden gereed zijn op donderdag 21 oktober 23:59 uur, mits ze geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie