Skip to content

Opbengsten Collectebundeling Budschop

Redactie
22 oktober 2021 | 10:00

Advertentie

In oktober heeft er een alternatieve collecte plaatsgevonden voor de 15 goede doelen van de collectebundeling Budschop. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om persoonlijk de brieven op te halen bij de inwoners van Budschop. Velen hebben gehoor gegeven aan de oproep om de enveloppe met inhoud te deponeren in de daarvoor bestemde bussen bij bakkerij Tommy, de school en de kerk.

Collectebundeling Budschop 2021

De inwoners van Budschop zijn vooraf geïnformeerd over deze vorm van collectebundeling door middel van een brief en een lijst met de 15 goede doelen waarvoor gecollecteerd werd. De brieven zijn geregistreerd en het opgehaalde geld wordt toebedeeld aan de doelen zoals alle gevers hebben ingevuld. Het totaalbedrag wordt op een rekening gestort die onder het beheer valt van de Dorpsraad en het geld wordt vanaf die rekening overgemaakt aan de desbetreffende landelijke goede doelen. Per doel is een klein bedrag afgehaald voor de onkosten van briefpapier en enveloppen.

De commissie dankt allen voor hun geldelijke steun om deze actie goed te laten slagen. Mocht je de collecte gemist hebben dan kun je de enveloppe nog in de brievenbus van de kerk doen of het geld overmaken op rekening nr. NL60 RABO 0116479000 tnv Dorpsraad Budschop onder vermelding van Collectebundeling Budschop 2021. Nagekomen gelden worden voor de betreffende doelen meegenomen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie