Skip to content

Geen ‘Buurtkeet’ in Leveroy tijdens herfstvakantie

Redactie
23 oktober 2021 | 10:00

Advertentie

Buurtkeet in Leveroy

Tijdens de herfstvakantie staat er geen ‘buurtkeet’ in Leveroy. “Normaal staat elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur de keet op het kerkpleintje in Leveroy maar vanwege de herfstvakantie kan het komende week een keertje niet doorgaan“, zo meldt Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar. niet. Inwoners kunnen vanaf 3 november weer terecht in de buurtkeet in Leveroy. “Dan staat ik bewoners weer graag te woord“.

Buurtkeet

De gemeente vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn en weet wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren ze de inwoners beter kennen, halen ze ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen ze eventuele vragen direct beantwoorden.

Over de buurtkeet
De buurtkeet is een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming. De keet zal ook ingezet worden bij events, activiteiten en andere speciale gelegenheden. Na verloop van tijd bekijken ze of ze hem ook op andere locaties kunnen inzetten. Kijk hier voor exacte tijden en locaties.

Samenwerking
Het inzetten van de buurtkeet wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met diverse partijen. Zoals genoemd hebben twee vrijwilligers de keet omgetoverd tot een mooie en praktische buurtkeet. Woonik biedt stallingsruimte voor de buurtkeet en Kansrijk in de Wijk verplaatst hem op verzoek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie