Skip to content

Wijkagent Dennie geeft het stokje over

Redactie
3 november 2021 | 15:00

Advertentie

Vanaf maandag 8 november 2021 zal er een wisseling in de samenstelling van de wijkagenten in Nederweert zijn. Wijkagent Dennie zal vervangen worden door Anne Philipsen.

Wijkagent Nederweert

Wijkagent Dennie vertelt: “Na bijna 4,5 jaar zal ik vanaf 8 november 2021 de gemeente Nederweert verlaten als wijkagent. Ik krijg de kans om een ontwikkeltraject te volgen waarbij ik mijn huidige werkplek helaas moet verlaten. Zoals het er nu naar uit ziet kom ik na dit traject, wat ruim 1 jaar duurt, weer terug naar Nederweert, maar ik weet niet wat de toekomst gaat brengen. Ik wil in ieder geval alvast de burgers, ondernemers en collega’s van de gemeente Nederweert bedanken voor de prettige samenwerking en de leuke tijd. Anne Philipsen zal de rol van wijkagent Nederweert gaan vervullen.

Wijkagent Anne: “Ik heb ontzettend veel zin om het komende jaar aan de slag te gaan als wijkagent in Nederweert. Ik vind het belangrijk om midden in de wijk te staan en met mensen in gesprek te gaan. Samen met de inwoners van de gemeente Nederweert wil ik werken aan een leefbaarder en veiliger Nederweert.

De wijkagenten Lotte van der Velden en Anne Philipsen zijn bereikbaar via 0900-8844 of via het e-mail adres wijkagent-nederweert@politie.nl.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie