Skip to content

Sint Maarten voor inwoners van Budschop/Nederweert

Redactie
4 november 2021 | 11:00

Advertentie

Voor alle leden van Jong Nederland, inwoners van Budschop/Nederweert en omgeving, organiseert Jong Nederland Budschop op 11 november het Sint Maartenfeest.

Sint Maarten

Ze verzamelen op het terrein van Jong Nederland aan de Ospelseweg (Ospelseweg 15a) waar om 18:30 uur het verhaal van Sint Maarten verteld wordt. Om 18:45 uur vertrekken ze in een grote stoet naar het Sint Maartenvuur gelegen aan de Schansstraat. Tijdens het verhaal worden aan de kinderen bonnen voor een gratis wafel en chocomelk uitgedeeld!

Route
De route begint bij de Ospelseweg en vervolgt dan via Bernhardstraat, Wilhelminastraat, Willem 1 Straat, Nassaustraat, Bernhardstraat, Budschop, Schansstraat. Oversteken bij kruispunt en dan rechtdoor de Schansstraat in. Ongeveer 200 meter verder ligt het Sint Maartenvuur.

Lekkers
Het zou leuk zijn als iedereen die langs deze route woont iets lekkers in huis heeft om aan de kinderen uit te delen. Ook dit jaar is er weer voor iedereen een lekkere wafel en warme chocolademelk bij het Sint Maartenvuur te verkrijgen. De wafels zijn gesponsord door Bakkerij Tommie. Alle kinderen met een bon kunnen een gratis wafel en chocolademelk halen bij het kraampje. Alle andere aanwezigen kunnen hier voor de kleine prijs van €1,- een wafel kopen.

Wil je een vrijwillige bijdrage leveren? Dit kan in de daarvoor bestemde pot bij de wafel- en chocomel kraam.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie