Skip to content

Antoine Hekers gekozen tot lijsttrekker CDA

Redactie
20 november 2021 | 11:42

Advertentie

CDA Nederweert heeft de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen bepaald. Tijdens een, vanwege corona, digitale ledenvergadering hebben de leden unaniem ingestemd met het ervaren raadslid Antoine Hekers uit Ospel.

Antoine Hekers

Antoine (56), getrouwd met Henny en vader van Daphne en Michelle, is sinds 2014 een zeer betrokken raadslid in de gemeente Nederweert. Hij heeft zich altijd sterk gemaakt voor het op orde houden van de financiën, ruimte voor ondernemerschap, een leefbaar buitengebied en aandacht voor de kernen.

De komende periode wil Antoine zich blijven inzetten op deze thema’s, maar ook oog houden voor de grote uitdagingen van vandaag de dag. Zo wil hij met het CDA de focus leggen op starters- en seniorenwoningen in alle kernen en initiatieven van onderop door verenigingen, organisaties en dorpsraden de ruimte geven. Daarnaast wil hij samen met de inwoners van Nederweert aan de slag met verduurzaming: “niet praten maar uitvoeren”.

Door zijn betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke initiatieven is hij een bekend gezicht in Nederweert. Antoine hier zelf over: “Naast mijn drukke baan als mede-eigenaar van varkenshandel Hekers & Koppen wil ik iets betekenen voor een ander en voor de leefbaarheid in het dorp. Maatschappelijk actief zijn is me met de paplepel ingegeven en daarom één van mijn drijfveren waar ik energie van krijg.

Zo is hij initiatiefnemer van Hartslag voor Nederweert, een stichting die de afgelopen jaren al vele levens heeft gered. Mede door dit initiatief zijn er AED’s beschikbaar in heel de gemeente en is er een netwerk van vrijwilligers die kunnen reanimeren. Verder is hij betrokken geweest bij de restauratie van de kerktoren in Ospel en heeft hij er voor gezorgd dat voetbalclub RKSVO zowel financieel als bestuurlijk gezond is overgedragen aan de volgende generatie bestuurders.

Voorzitter Henk Geraats kijkt uit naar de aanstaande gemeenteraadscampagne onder leiding van Antoine. “Antoine is energiek en benaderbaar, iemand die in allerlei opzichten midden in de samenleving staat. Hij staat met beide benen op de grond en met zijn ervaring de ideale lijsttrekker voor maart volgend jaar“, aldus Henk Geraats.

Advertentie

7 Reacties

  1. Betrouwbare man. Zo zijn er niet veel in de politiek.
    Mijn stem heeft hij.
    Succes Antoine

  2. Antoine gefeliciteerd, veel succes. Ik kijk uit naar de samenwerking. groetjes Ria

  3. We hebben geen politiek nodig.
    We hebben leiders nodig.
    Mijn mening.

    • Goeie keuze dan! Antoine is een geweldig leider, met hart voor de gemeenschap!

  4. Antoine proficiat maak er wat van. ik hoop wel dat je niet wil besturen met dat zooitje van Nederweert Anders.

    • Dat hoop ik ook, CDA net als nu niet in de coalitie.

    • Ik hoop dat de meeste Nederweertenaren weer gewoon een echte coalitie willen met CDA, aangevuld met rechts van het midden.
      Die gewoon dingen gedaan krijgen en niet pronken met andermans veren.

      Ik in ieder geval wel!
      Niet lullen maar poetsen!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie