Skip to content

PSV Nederweert organiseert de Limburgse Kampioenschappen pony’s dressuur

Redactie
29 november 2021 | 14:59

Advertentie

De KNHS-regio Limburg heeft besloten dat Paarden Sport Vereniging (PSV) Nederweert de Limburgse kampioenschappen (LK) pony’s dressuur mag organiseren bij manege de Kraal te Budschop (Nederweert). Deze kampioenschappen zullen plaatsvinden op 29 en 30 januari 2022. Dit is natuurlijk geweldig nieuws én het is tevens voor het eerst dat dit in Nederweert plaatsvindt.

Limburgse Kampioenschappen pony’s dressuur

Het bestuur van PSV Nederweert is erg blij dat ze gevraagd zijn om dit te organiseren. Op deze manier wordt Manege de Kraal op Budschop 32 in Nederweert nog beter op de kaart gezet. Bij sommige mensen leeft nog steeds dat Manege de Kraal maar 1 rijhal heeft, maar ze beschikken al bijna 2 jaar over een splinternieuwe 2e rijhal. “Een mooie verrijking voor de verenigingen en de gemeente Nederweert.

Op het Limburgse Kampioenschappen pony’s dressuur komen alle geselecteerde ponyruiters uit Limburg strijden om het kampioenschap. De winnaars in de diverse klassen mogen deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen. Er wordt gestreden in de klasse B-L1-L2-M1-M2-Z1 en Z2. Er vindt ook nog een verdeling plaats afhankelijk van de grootte van de pony. In de hoogste klasse vindt er een kür op muziek plaats.

Natuurlijk willen ze goed voor de dag komen dat weekend en ze zullen dan ook actief op zoek gaan naar sponsoren. Sponsoring kan bestaan uit schenken van bekers, geld, cadeaubonnen of artikelen. Zo willen ze per klasse op zoek gaan naar bedrijven/instellingen die een bepaalde klasse wil sponsoren. We hebben gekozen voor verschillende sponsorpakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Heb je interesse dan kun je contact opnemen via emailadres: paardensport.nederweert@gmail.com” aldus de vereniging.

Naast de Kampioenschappen op 29 en 30 januari vinden er de komende maanden nog meer wedstrijden/activiteiten plaats.

Agenda voor de komende maanden bij manege de Kraal.

  • 11 en 12 december selectiewedstrijd paarden en pony’s dressuur georganiseerd door PSV Nederweert,
  • 8 en 9 januari, 2022 paarden en pony’s dressuur georganiseerd door PSV Nederweert

Kom gerust eens kijken naar een van de wedstrijden. Meer informatie kun je vinden op de website van Manege de Kraal. Onder de knop ‘Extra’ vind je de websites van de organiserende verenigingen.

Naast deze wedstrijden is er voortaan iedere 3e zondag van de maand een speurneuzenmarkt. Dit is een rommelmarkt voor hobby- en tweedehands spullen. Zie voor meer informatie de website www.speurneuzenmarkt.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie