Skip to content

Het recept voor een veilige winter en een warme maaltijd voor iedereen

Redactie
6 december 2021 | 18:00

Advertentie

Lekkere stamppotjes, dampende soepen en heerlijke ovenschotels vormen een goede basis tijdens de winter. Die goede basis leg je bij Vakgarage Van Nieuwenhoven als het gaat om je auto. Juist in de winterperiode. Dit is de tijd voor winterbanden, nieuwe ruitenwissers en een complete wintercheck.

Veilige winter en een warme maaltijd

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet je het maar nooit. Om hier op voorbereid te zijn biedt de Vakgarage een Premium Wintercheck. Je auto wordt grondig gecontroleerd op alle vitale punten. Als alle ‘ingrediënten’ gecheckt zijn betekent dat een geslaagd recept voor een veilige winter. Breng je je auto voor een wintercheck, onderhoudsbeurt of grote reparatie dan ontvang je nu een Hollandse kookschort cadeau.

Inhakend op deze kookschort heeft Vakgarage Van Nieuwenhoven de samenwerking opgezocht met de Voedselbank in Weert. Bart van Nieuwenhoven: “Per uitgedeelde schort gaat er vanuit de Vakgarage een bedrag naar Voedselbank Nederland. Daarnaast bieden wij mensen de mogelijkheid om hier bij ons goederen (o.a. blikken) af te geven of geld te doneren voor de Voedselbank in Weert. ‘Een warme maaltijd voor iedereen’ vinden we belangrijk. Juist in deze periode. Hier willen we graag op deze manier ons steentje aan bijdragen.

Wil je boodschappen schenken aan de Voedselbank?
Je kunt de goederen afgeven bij Vakgarage Van Nieuwenhoven, Eind 12 B in Nederweert – Eind. Het recept voor een veilige winter begint bij Vakgarage van Nieuwenhoven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie