Skip to content

Verdachte opgepakt voor gewapende woningoverval Asten

Redactie
15 december 2021 | 12:14

Advertentie

Intensief onderzoek van de recherche leidde tot een doorbraak in het onderzoek naar een gewapende woningoverval in Asten. De politie hield dinsdagochtend een 30-jarige man in Rotterdam aan op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Gewapende woningoverval Asten

Twee mannen drongen op donderdag 31 december 2020 rond 02.00 uur een woning binnen aan de Adelheid van Voornstraat in Asten. Zij bedreigden één van de aanwezige bewoners – met vermoedelijk een vuurwapen – en eisten geld. De overvallers gebruikten fysiek geweld bij de woningoverval en één van de bewoners liep daardoor een lichte hoofdwond op. De mannen verlieten de woning nadat ze die hadden doorzocht en gingen er vervolgens vandoor.

Aanhouding verdachte
Dankzij maandenlang uitvoerig onderzoek van de recherche kwam de 30-jarige Rotterdammer in beeld als verdachte. Hij werd vanochtend in zijn woonplaats aangehouden. De slachtoffers zijn op de hoogte gebracht van de aanhouding.

Vervolgonderzoek
De verdachte zit vast en wordt de komende dagen uitgebreid gehoord over zijn exacte rol en aandeel in deze zaak. Ook doen ze nog steeds onderzoek naar de tweede overvaller. Een toekomstige aanhouding sluiten ze dan ook niet uit.

Informatie?
Heb je info over deze zaak of mogelijk over de andere overvaller? Dan komt de politie graag met je in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan ook via 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie