Skip to content

All I want for Christmas is a… Beautybox

Redactie
18 december 2021 | 10:41

Advertentie

Marly BrandsStaat jouw Kerstboom ook al? Wat brengt zo’n boom meteen sfeer en gezelligheid in huis. En ik heb er zin in, in die Kerstdagen in kleine kring en nadenken over culinaire hoogstandjes thuis. Natuurlijk het is weer aanpassen, maar we gaan ervoor! We zijn inmiddels toch eigenlijk best flexibel met elkaar. Een kwestie van goed plannen, inventief zijn en verdelen.

Beautybox

Ben jij, net als Marly Brands, tussen de bedrijven door druk om te bedenken wat je nog kunt verzinnen voor op je eigen verlanglijstje? Of welke originele cadeautjes je nog kan geven aan je dochter, moeder, vriendin…? Marly deel graag mijn inspiratie met jou:

TIP 1: ROSEL HEIM BEAUTYBOX
Geef hoog werkzame huidverzorgingsproducten in een mooie cadeaubox met een lief kerstkaartje. Bij de samenstelling van deze boxen is rekening gehouden met mijn filosofie, waarbij van binnen en van buiten werken aan schoonheid de pijlers zijn. Zo bevat de Total Care Box nutricosmetics om van binnenuit blijvend effect op de buitenkant te realiseren.

Kies uit verschillende beautyboxen die allemaal producten bevatten om de huid te voeden en zo het hoogst haalbare uit de huid halen. Benieuwd naar de verschillende Beautyboxen? Neem contact op met Marly Brands!

TIP 2: STEL JE EIGEN BEAUTYBOX SAMEN
Ook kun je de Beautybox helemaal naar eigen wens samen stellen zodat je zelf bepaalt wat je Beautybox mag kosten. Kies uit alle producten die verkrijgbaar zijn in mijn salon, zoals:

  • Loveli Deo en Lipcare
  • Rosel Heim Aktive Regeneration en Dagcrème
  • Rosel Heim Bodycrème en Showerlotion
  • Rosel Heim Face Care producten – travel size
  • Een mooie lipstick met een fijne foundation en mascara

Dit is slechts een greep uit haar uitgebreide assortiment en ze adviseert je graag met het samenstellen van jouw persoonlijke Beautybox.

TIP 3: CADEAUBON VOOR EEN SCHOONHEIDS- / ONTHARINGSBEHANDELING
Vind je het toch lastig om te kiezen dan is een cadeaubon om naar eigen wens te besteden ook altijd een welkom cadeau onder de Kerstboom. Zo kun je iemand een schoonheidsbehandeling cadeau doen. Of kies voor een levenslang cadeau: een eerste ontharingsbehandeling.

Neem gerust contact met haar op, dan stelt ze samen met jou een mooi cadeau samen. Meer informatie vind je op www.huidspecialistemarly.nl

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie