Skip to content

JAN kiest Marcel Vossen als lijsttrekker

Redactie
18 december 2021 | 10:33

Advertentie

De leden van JAN hebben fractievoorzitter Marcel Vossen gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nederweert op 16 maart 2022. Met Marcel heeft JAN een ervaren kopman, die zich al jaren inzet voor Nederweert en haar inwoners. “Ik ben enorm trots dat ik de lijst van JAN mag aanvoeren en hiervoor het vertrouwen heb gekregen van onze leden. Ik heb er heel veel zin in!”, geeft Marcel aan.

Marcel Vossen lijsttrekker

Marcel is vanaf 2004 lid van de gemeenteraad. Daardoor heeft hij veel kennis van zaken opgebouwd. Standpunten van JAN worden samen met leden van JAN op basis van argumenten bepaald. Daarbij staat wat er leeft bij plaatsgenoten voorop. Vossen: “Alles wat we doen, doen we in het belang van Nederweert en haar inwoners.”

Wonen en werken in Nederweert
Marcel kwam al op jonge leeftijd met de politiek in aanraking door zijn vader Thieu Vossen. Deze stond mede aan de basis van de partij JAN en is ook raadslid geweest. Samen met zijn vrouw Jessica en dochters Jamie en Danique woont Marcel aan de Montgomerystraat in Nederweert. Hij is werkzaam als bedrijfsleider bij WWD Metaal in Nederweert. En zijn grootste passie naast de politiek is de sport taekwondo.

Belang van Nederweert staat altijd voorop
JAN heeft de afgelopen vier jaar als grootste coalitiepartner bestuursverantwoordelijkheid genomen. Dit wil JAN de komende periode graag voortzetten. Bestuursvoorzitter Ralf Jonkers is blij met de keuze van Vossen als lijsttrekker: “Marcel is bevlogen, enthousiast en altijd positief kritisch ingesteld. Een echte JAN-ner dus!”

Kandidatenlijst
Naast Marcel staat er nog een aantal andere kandidaten te popelen om Nederweert te mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Binnenkort maakt JAN bekend wie deze kandidaten zijn.

Advertentie

1 Reactie

  1. J.a.n De partij voor Nederweert? Gemeente Nederweert bestaat uit 4 Dorpen , Nederweert, Ospel, Eind en Leveroy
    Wil J.a.n hier ook de partij voor zijn ? Zeg dan de partij voor onze Gemeente en niet alleen voor Nederweert.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie