Skip to content

Vier ‘saame’ de feestdagen met Siem Thuis

Redactie
20 december 2021 | 14:11

Advertentie

Waar met z’n allen bang voor waren, is afgelopen zaterdagavond bevestigd. De horeca mag voorlopig geen gasten ontvangen. Dus ook dit jaar gaan we Kerst ‘saame’ thuis vieren. Gelukkig hebben wij voor u ons Siem Thuis concept. En dat geldt ook voor Oudjaarsavond! Wij zetten even onze mogelijkheden voor u op een rij. Kies voor kwaliteit en gemak!” aldus Herman Poell van restaurant Bi-j Siem in Nederweert.

Siem Thuis

Siem Kerstbrunchbox
Voor beide Kerstdagen hebben ze de Siem Kerstbrunchbox samengesteld met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte producten. Je kunt kiezen uit een Brunchbox voor twee of voor vier personen. Voor de kinderen hebben ze een aparte Kinderbox voor Twee. De brunchbox(en) kun je t/m woensdag 22 december via www.bi-jsiem.nl bestellen. Op vrijdag 24 december kun je de bestelling voor Eerste Kerstdag tussen 13.00 en 16.00 uur ophalen Bi-j Siem. De kerstbrunch bestelling voor Tweede Kerstdag kun je op Eerste Kerstdag ergens tussen 13.00 en 19.00 uur ophalen

Siem Afhaalgerechten
Voor de invulling van het ‘Kerstdiner Thuis’, vind je op onze website diverse suggesties. Naast de standaard à la carte afhaalgerechten, hebben ze ook enkele speciale Kerstgerechten samengesteld. Alle gerechten worden op porselein bereid en zijn dus ‘restaurantklaar’. Zelfs het hoofdgerecht wordt op de perfecte temperatuur meegegeven in een speciale box. Dus geen uitgebreide boodschappen en uren in de keuken.

Kijk op de website en stel je eigen kerstdiner samen. Je kunt t/m woensdag 22 december je bestelling doorgeven. Afhalen kan op Eerste of Tweede kerstdag tussen 13.00 en 19.00 uur.

Siem Relatiegeschenken
Wil je nog iemand verrassen met een uniek kerstpakket? Neem dan contact op via 0495 622001. Met de unieke Siem Winkelproducten maken ze een pakket op maat. Op www.bi-jsiem.nl kun je enkele standaard pakketten bekijken. Uiterlijk woensdag 22 december kun je bestelling doorgeven.

Oud en Nieuw
Het restaurant is op Oudejaarsdag tot 17.00 uur geopend voor lunch en/of borrel. Ook voor Oudejaarsavond kun je gebruik maken van het ‘Siem Thuis concept’. Om de avond gezellig ‘saame’ op te starten, hebben ze het 3 gangen Sylvester keuzemenu voor slechts € 39,50 per couvert. Ook voor dit menu geldt dat alles op porselein wordt bereid en ‘restaurantklaar’ wordt meegegeven. Voor later op de avond en/of de kleine uurtjes hebben ze de speciale Sylvester Borrelbox voor Twee. Een uitgebreid pakket met huisgemaakte borrelproducten voor slechts € 57,50. En natuurlijk ontbreken de ‘bubbels ’niet. Je kunt je bestelling voor zowel het Sylvester Keuzemenu als de Sylvester Borrelbox t/m woensdag 29 december a.s. via www.bi-jsiem.nl doorgeven. De bestelling kun je op vrijdag 31 januari tussen 17.00 en 19.00 uur ophalen.

Zaterdag 1 januari, Nieuwjaarsdag, is er geen mogelijkheid om af te halen. Voor zondag 2 januari ontvangen ze weer graag bestelling. Deze kun je tussen 17.00 en 19.00 uur afhalen.

“2021 laten wij met zeer gemengde gevoelens achter ons! Team Siem wil vooral ‘saame’ met u positief vooruit kijken! Wij hopen dat u, ondanks allerlei nare beperkingen, ‘saame’ gezellige feestdagen mag vieren. Tot slot wensen wij u en uw naasten een gezond en gelukkig 2022!”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie