Skip to content

Huisartsen Nederweert zetten ruim 3.500 boostervaccinaties

Redactie
24 december 2021 | 14:39

Advertentie

Op donderdag 23 december hebben de gezamenlijke huisartsen van Nederweert boostervaccinaties gezet in de sporthal in Nederweert. Ruim 3.500 patiënten uit Nederweert en omgeving wisten de weg naar de sporthal te vinden. Ze kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag.

Boostervaccinaties

“Langs deze weg willen we graag onze dank uitspreken aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van deze boostercampagne. Alle medewerkers van de huisartsenpraktijken in Nederweert, die in deze drukke tijd toch nog een stapje extra hebben gezet” aldus Judith Lenaers, praktijkmanager van Groepspraktijk Huisartsen Nederweert/Ospel. “De apotheken van Nederweert die spuiten optrokken tot ze blaren op hun vingers hadden. De gemeente die op alle manieren met ons meedacht. De mensen van de sporthal die werkelijk overal inzetbaar waren. Guulke, die ons zo net voor de kerst toch van lunch en diner wist te voorzien. Alle vrijwilligers die ons spontaan zijn komen helpen en bijsprongen waar nodig was. En tenslotte alle patiënten van Nederweert die de soms langere wachttijd voor lief namen en hun waardering uitspraken voor onze inspanningen. Mensen bedankt!!!

De huisartsen wensen je fijne feestdagen en vooral een gezond 2022!

Advertentie

7 Reacties

  1. Hartelijk bedankt allemaal!

  2. Enorm trots op Nederweert dat ze een bijdrage hebben geleverd aan de gezondheid van onze Nederweerter bevolking. Super!!!! Ook heel veel dank aan de huisartsenpraktijk en alle medewerkers. Gewoon Top!!

  3. Bliektj met wer: deej van Lievere hebben gein verstand!

  4. @Franske,
    De pot verwijt de ketel? Niet echt intelligent je opmerking.

  5. Beste vrijwillegers hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en goede samenwerking ivm de vele vaccinaties die donderdag 23 december geprikt zijn.inwoners nederweert.

  6. Geweldig werk. Wanneer krijgen we het bewijs dat we donderdagavond geprikt zijn ? En staat er ook het nummer van het vaccine dat we kregen ? Nogmaals allemaal hartelijk dank .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie