Skip to content

Dit zijn de meest gelezen berichten van februari 2021 op Nederweert24

Redactie
28 december 2021 | 13:00

Advertentie

Het jaar 2021 zit er weer bijna op. Daarom is het tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand’.

Vandaag: Februari 2021

1. Ernstig ongeval Bientjesweg Ospel

Woensdag 17 februari heeft er een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Bientjesweg in Ospel. Een auto kwam door nog onbekende oorzaak hard tot stilstand tegen een boom. Een traumahelikopter is opgeroepen om medische bijstand te verlenen. Daarnaast is de brandweer ingezet om de bestuurder te bevrijden.

Lees hier het artikel op Nederweert24

2. Ravage op Randweg Zuid in Nederweert, vrachtwagen gekanteld

Dinsdag 23 februari is een vrachtwagen met oplegger op zijn zijkant terechtgekomen. Het ongeval gebeurde op de Randweg West in Nederweert. De chauffeur en bijrijder konden op eigen kracht het voertuig verlaten.

Lees hier het artikel op Nederweert24

3. Ondergrondse wietplantage gevonden in bos Nederweert-Eind

Dinsdagmiddag 23 februari heeft de politie een ondergrondse wietplantage aangetroffen in een bosperceel in Nederweert-Eind. In de ruimte stonden ongeveer 100 planten in een zeer professioneel uitziende kwekerij. Vanaf de weg was er niets van de kwekerij te zien maar een zogenaamd ‘olifantenpaadje‘ wees eenvoudig de weg naar de wietplantage onder de grond.

Lees hier het artikel op Nederweert24

4. Ongelukje op Sarsven en de Banen tijdens schaatsen

Zondagmiddag 14 februari is een vrouw gevallen tijdens het schaatsen op het natuurijs van Sarsven en de Banen in Nederweert-Eind. De vrouw was tijdens het schaatsen gevallen en raakte hierbij gewond. Een ambulance werd opgeroepen om hulp te verlenen. Omdat de plek moeilijk toegankelijk is werd de brandweer van Nederweert opgeroepen om te assisteren.

Lees hier het artikel op Nederweert24

5. Oudste en jongste inwoner van Leveroy uit één familie

Op 12 februari publiceerden we het bericht dat de oudste en jongste inwoner van Leveroy uit de zelfde familie komen. Het moment van publiceren: Een uniek moment voor Leivere én de familie natuurlijk. Overgrootmoeder Mia Pijpers-van de Wal is 96 jaar en nog steeds zelfstandig wonend aan de Dorpstraat. Haar dochter Maria Vaes-Pijpers van 65 jaar is voor de eerste keer trotse oma geworden. Zoon Jeffrey Vaes van 35 is met de geboorte van zijn dochter Puck Vaes eerste keer vader geworden. – Lees hier het artikel.

Ons bereikte vorige week het trieste bericht dat Mia Pijpers-van de Wal is overleden. Bekijk hier het overlijdensbericht.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie