Skip to content

NVM Makelaar WoonTotaaladvies naar Cwartier

Redactie
2 januari 2022 | 14:32

Advertentie

Het NVM Makelaarskantoor WoonTotaaladvies is per 1 januari 2022 verhuisd naar de eerste etage van Cwartier, midden in het centrum van Weert. De versnelde digitalisering en de wens om flexibeler te kunnen werken hebben geleid tot de keuze voor de nieuwe locatie. Een nieuw kantoor verandert natuurlijk niets aan de vertrouwde service en kwaliteit waar WoonTotaaladvies al jaren voor staat. De contactgegevens blijven ongewijzigd en de koffie staat zoals altijd klaar!

WoonTotaaladvies

Een begrip in de regio
WoonTotaaladvies is sinds de oprichting in 1997 (toen nog onder de naam Jacobs Gijsen) een begrip in de regio Weert, Nederweert en Ospel. Vanaf het allereerste begin is het kantoor gevestigd geweest op de Ospelseweg in Budschop. Hier is dus per 1 januari verandering in gekomen. De verhuizing is in volle gang en er wordt hard gewerkt om klanten in het nieuwe jaar welkom te heten op het nieuwe adres.

Toekomst
De keuze voor Cwartier is gemaakt met oog op de toekomst. De maatschappij en de huidige omstandigheden vragen om creatieve en innovatieve oplossingen. Werken op een plek die vanwege de diversiteit aan ondernemers meer ruimte maakt voor ontmoetingen past hierbij. Bovendien is vernieuwing en digitalisering een belangrijk onderwerp in de (constant) veranderende markt. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer online geboden op woningen en kunnen koopovereenkomsten digitaal worden ondertekend. Dit zorgt voor meer gemak en biedt voordelen voor zowel klant als makelaar. De traditionele mogelijkheden blijft WoonTotaaladvies natuurlijk ook aanbieden en persoonlijk contact staat altijd centraal.

Familiebedrijf
WoonTotaaladvies is een familiebedrijf. Anton, Ralf en Kim Jacobs zetten zich samen in voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen en verzoeken op het gebied van Makelaardij, Taxaties en Hypotheken. Hun doel is om u volledig te ontzorgen, met aandacht, nauwe betrokkenheid en kennis van zaken. Kwaliteit, service en een objectief advies vormen de speerpunten van het kantoor en zullen ook op het nieuwe adres de hoogste prioriteit houden. 

www.woontotaaladvies.nu

Beekstraat 54, 6001 GJ Weert
tel. 0495-460180
info@woontotaaladvies.nu

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie