Skip to content

Illegaal feest beëindigd in Weert, politiehelikopter ingezet

Redactie
8 januari 2022 | 13:13

Advertentie

Zaterdagnacht en ochtend heeft de politie diverse overlast meldingen ontvangen over een mogelijk illegaal feest aan de Kempenweg in Weert. Na onderzoek bleek er inderdaad een illegaal feest aan gang te zijn op het terrein. De organisatie sprak van 500 tot 1000 mensen, ”wij hebben tussen de 100 en 200 mensen gezien,” vertelt een woordvoerder van de politie Limburg.

Illegaal feest

Politiehelikopter
Gezien de locatie en toegankelijk van het terrein en de veiligheid van de feestgangers en onze mensen, hebben we besloten om de-escalerend te optreden en niet actief te gaan handhaven,” vertelt de woordvoerder. ”Actief handhaven zou een grote politie-inzet betekenen waar, gezien de locatie, de veiligheid van de feestgangers en onze mensen mogelijk in het gedrag zou kunnen komen.” Een helikopter is ingezet om een overzicht van de locatie te krijgen.

Geen aahoudingen
Wel is er bestuursrechtelijk gehandhaafd tegen de organisatie en heeft de politie de apparatuur in beslag genomen. Rond de klok van 6 is het feest dan ook geëindigd. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Er wordt nog onderzocht of er ook strafrechtelijk wordt opgetreden.

Advertentie

5 Reacties

  1. In onze buurlanden mogen ze ook geen illegaal feest houden

  2. Er zijn overal illegale feesten en die zijn er ieder weekend, en terecht! Deze keer hebben ze het iets te bont gemaakt en dat gebeurt nou eenmaal in deze bizarre periode van bangmakerijen en maatregelen wat totaal zinloos zijn. Mensen hebben een uitlaatklep nodig voor hun mentale gezondheid, over 10 jaar zal dit een groot probleem worden voor veel mensen let maar op! Lockdown’s zijn nergens goed voor geweest.
    Totale waanzin,
    Laat de mensen lekker feesten joh…..

  3. Marco is blijkbaar een viruswappie die denk dat allemaal een groot complot is.
    We hadden een virus dat mensen zo ziek maakte dat ze er aan overleden maar dat was natuurlijk allemaal bangmakerij en maatregelen om verspreiding (en dus meer zieken en doden) te voorkomen zijn dan ook zinloos in de ogen van de feestgangers die hun uitlaapklep belangrijker vinden dan de gezondheid van anderen.
    Hun geestelijke gesteldheid is blijkbaar zo zwak dat ze er over 10 jaar nog steeds last van hebben.
    Je zou bijna medelijden met ze krijgen.

  4. Marco heeft blijkbaar het verstand (of geen) van een narco…ontkenning staat gelijk aan narcistisch denken (of;niet)
    Van deze figuren lopen er teveel rond (FvD) en ze zouden eigenlijk blijvend in afzonderlijke hechtenis genomen moeten worden.ter bescherming van de overige medemens waar ze blijkbaar lak aan hebben…


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie