Skip to content

GroenLinks Nederweert zoekt kandidaat wethouder

Redactie
19 januari 2022 | 10:34

Advertentie

GroenLinks doet op 16 maart voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nederweert en wil op alle denkbare scenario’s voorbereid zijn. Daarom is GroenLinks Nederweert op zoek naar een kandidaat wethouder. Lijsttrekker Marieke Manders: “Wij staan voor open communicatie. We willen daarom niet alleen ons bekende GroenLinksers de gelegenheid bieden om te reageren, maar ook iedereen daarbuiten.”

GroenLinks Nederweert

GroenLinks Nederweert vindt de volgende competenties belangrijk voor een wethouder: leiderschap, inlevingsvermogen en samenwerken. Marieke Manders: “Wij zijn op zoek naar een kandidaat wethouder die makkelijk benaderbaar is, transparant communiceert, doelgericht is en die in mogelijkheden denkt in plaats van in onmogelijkheden. GroenLinks gaat voor een breed gedragen langetermijnvisie voor Nederweert. Wij vinden het de hoogste tijd dat er écht iets verandert.

Het afdelingsbestuur heeft een kleine selectiecommissie aangewezen met het verzoek de werving en een eerste selectie voor haar rekening te nemen. Uiteraard zal deze selectiecommissie alle reacties volstrekt vertrouwelijk behandelen. De selectiecommissie kan meer dan één kandidaat wethouder voordragen aan de nieuwe fractie. De fractie neemt de uiteindelijke beslissing.

Een uitgebreide profielschets is terug te vinden op de website van GroenLinks Nederweert: www.nederweert.groenlinks.nl. Reageren kan tot uiterlijk 31 januari 2022.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie