Skip to content

Bekijk waar de luiercontainers staan in Nederweert

Redactie
20 januari 2022 | 10:42

Advertentie

Locatie basisschool De Bongerd

De afgelopen dagen kreeg de gemeente Nederweert veel vragen over de vindbaarheid van de inzamelcontainers voor luiers en incontinentiemateriaal. Ze staan op dit moment op drie locaties, basisschool Budschop, basisschool De Bongerd en basisschool De Kerneel.

Luiers en incontinentiemateriaal

Inwoners gaven aan dat de containers moeilijk vindbaar zijn. In overleg met de scholen zijn de locaties verbeterd. Bij basisschool Budschop staat de verzamelcontainer bij de ingang van het schoolplein aan de Beatrixstraat, bij basisschool De Kerneel staat de inzamelcontainer na de ingang rechts. Bij basisschool De Bongerd vindt u de container aan de linkerkant van het schoolplein. Op de foto’s staan de exacte locaties ook aangegeven. De containers zijn donkerblauw met een lichtblauwe deksel.

De gemeente streeft ernaar om het aantal locaties op korte termijn uit te breiden naar alle kernen.

Locatie schoolplein aan de Beatrixstraat

Locatie basisschool De Kerneel

Advertentie

6 Reacties

  1. Ligt het nu aan mij of ben ik de enige die luiers en incontinentiemateriaal in verband brengt met urine en uitwerpselen waar toch met enige voorzichtigheid mee moet worden omgesprongen ivm mogelijke ziektekiemen die erin zouden kunnen zitten?
    Persoonlijk vind ik dan juist een school waar veel kinderen samenkomen en spelen geen geschikte locatie voor centrale inzameling? Laten we de glasbak erbij zetten, dan liggen er wat glassplinters op het speelterrein, kunnen de kinderen ook wel tegen toch? Of is dat opeens wel een gek idee?

  2. Logische plaats bij de bongerd…. dat hek is dicht als de school dicht is…. dus alleen onder schooltijd? Als ouder mag ik het plein niet op vanwege de coronaregels, maar als ik een zak luiers van de oudste meebreng kan het ineens wel…. dit slaat echt helemaal nergens op!!!

  3. Dat zal lekker stinken in de zomer.
    Die gele zakken worden een drama en dit ook.
    Wat een ambtelijk gepruts weer hier in Nederweert…

  4. Dat is weer iets voor ambtenaren, iets verzinnen, uitvoeren en dan pas nadenken.

  5. Heel vervelend dit..

    Vanuit Ospel de luiers naar de luiercontainer willen brengen op Budschop. Sta je daar met je handen vol en is de poort afgesloten. Nu moet je dus vanuit Ospel de brug over naar Nederweert om je incontinentie materiaal weg te gooien. Sorry, maar waar slaat dit op? Hoe doen oudere mensen dit of mensen die geen auto hebben. Ik vind dit erg slecht geregeld. Hier moet snel wat aan gedaan worden gemeente Nederweert!

  6. Mooi vanaf Leveroy met een tas materiaal in de zomer met 25 graden op de fiets naar Nederweert.
    Welk klophout verzint dit weer.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00
Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30

Advertentie