Skip to content

Huidspecialiste Marly | Geef je huid in de winter iets extra’s, ze heeft het nodig!

21 januari 2022 | 14:00

Marly BrandsKou, wind en droge verwarmingslucht. In de winter wordt onze huid aan vele omstandigheden bloot gesteld. Jouw huid verdient dan ook wat extra aandacht tijdens het winterseizoen. Met onderstaande verzorgingstips kan jouw huid deze koude periode zonder problemen doorstaan en kun jij stralend de winter door!

Een egale en mooie huid

De sterke temperatuurschommelingen tussen binnen en buiten maken het voor onze huid erg moeilijk om in goede conditie te blijven. Houd jouw huid mooi en soepel door haar extra te verwennen met een voedende crème. Ontdek wat de zachtmakende Intervall met squalaanolie van Rosel Heim voor jouw huid kan betekenen. Is je huid niet alleen droog maar ook vochtarm dan vult Rosel Heim Hydroluron perfect vocht aan in de bovenste huidlagen. Hierdoor worden de fijne rimpeltjes minder diep en voelt de huid zacht aan. Een druppel onder de dagcrème volstaat al.

Nooit meer ruwe en droge handen
Net als de huid van ons gezicht, heeft de huid van onze handen het ook zwaar in de winter. Het insmeren van jouw handen met een verzorgende hand- en nagelcrème voorkomt een droge, gebarsten huid die pijnlijk kan zijn. Ontdek de zachtmakende Hand-en nagelemulsie van Rosel Heim en deze zal nooit meer in je handtas ontbreken.

Bye bye droge lippen
Lippen hebben geen onderhuids vetweefsel en worden daarom snel droog en ruw. Een speciale verzorging beschermt tegen weersinvloeden, voorkomt gebarsten lippen en houdt de huid van jouw lippen soepel en zacht. Ontdek de zachtmakende Winter Edition Lipbalm van Loveli met extra cacaoboter voor extra bescherming tegen de kou.

Jouw lichaam in de watten
Hoewel ons lichaam goed beschermd is door een dikke laag kleding, heeft ook onze lichaamshuid te lijden van het winterseizoen. We douchen en badderen al snel te warm, te vaak, te lang en met de verkeerde middelen en dat droogt onze huid juist uit. Breng na een bad of douche, als de huid nog warm en vochtig is, een bodycrème aan om het vocht in te sluiten en de huidvetten aan te vullen. Ontdek hoe de zacht makende Bodycrème van Rosel Heim je huid voedt terwijl deze snel in je huid trekt.

Kom gerust langs om te ontdekken wat Marly voor jouw huid kan betekenen.

Bel 0495 460322 of app 0640657923 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@huidspecialistemarly.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie