Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | De zoektocht naar de perfecte bril

4 februari 2022 | 10:00

We zijn alweer in het jaar 2022! Voor het nieuwe jaar is er natuurlijk een prachtige, nieuwe collectie nodig. Wij zijn druk bezig geweest om voor u de meest trendy monturen in huis te halen van diverse merken. Benieuwd wat er allemaal te zien is in onze winkel? Laten wij eens een helder beeld voor u schetsen. 

Nieuw jaar, nieuwe collectie

Er zijn verschillende soorten merkmonturen beschikbaar en dit zult u zéker tijdens uw zoektocht naar de perfecte bril bij ons zien. Als uw voorkeur gaat naar een minimalistische bril, maar wel meegaand met de huidige trends. Dan is een bril van Silhouette een goede keus. Uw montuur is altijd perfect af te stemmen op uw garderobe én het geeft u simpelweg een chic en charmante uitstraling.

Er zijn altijd trendsetters en trendvolgers. CAZAL behoort duidelijk tot de eerste groep. De collectie zit bomvol kleurrijke eyecatchers maar ook subtiele exemplaren voor wie niet zo nodig op hoeft te vallen. Is opvallend, uniek en modieus écht iets voor u? Kies dan bijvoorbeeld voor één van de volgende merken: J.F. Rey en Johann von Goisern. U kunt dan een echt fashion statement maken én uw dagelijkse outfit een ‘boost’ geven. 

Titan Flex is zéér comfortabel, heel licht van gewicht én flexibel. Het merk heeft oog voor detail en maakt gebruikt van de beste materialen en modetrends. Kortom, een super fijn merk om te dragen!

Natuurlijk is onze merkcollectie veel groter dan de zojuist genoemde merken. Laat uzelf daarom verrassen en kies voor een merk, design en kleur die het beste bij u past! Onze vakbekwame medewerkers staan klaar met een advies op maat, zodat u zeker bent dat u naar buiten stapt met een montuur dat past bij uw gezichtsvorm, persoonlijkheid en kijkbehoeften. Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend pasmoment! Graag tot ziens in onze winkel!

Hans Brinkmans Eigenaar 

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie