Skip to content

In memoriam Ton Heesakkers

Redactie
5 februari 2022 | 8:41

Advertentie

Op dinsdag 1 februari 2022 is Ton Heesakkers in zijn woonplaats Weert overleden.

Ton Heesakkers

Ton is 18 jaar voorzitter geweest van Gymnastiekvereniging Wilskracht te Nederweert. Hij heeft Wilskracht, samen met de bestuursleden, in die periode opgebouwd tot een bloeiende sportvereniging die meetelde in de regio. Vooral na zijn pensionering als militair stak hij veel energie in de dagelijkse gang van zaken. De opkomst van de digitalisering probeerde hij toe te passen op het gebied van correspondentie en ledenadministratie. Zelfs voor de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, reisde Ton het hele land door om cursussen te geven bij de verenigingen zodat de digitale ledenadministratie kon worden ingevoerd.

Voor zijn enorme inzet als vrijwilliger werd Ton op 29 april 2003 Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ton Heesakkers is 89 jaar geworden.

 

Advertentie

4 Reacties

  1. Tiny, heel veel sterkte in deze zware tijd. Wij hebben samen een mooie tijd gehad bij Wilskracht!

  2. Samen met Ton jarenlang de ledenadministratie van Wilskracht verzorgd.Ton was een fijne man om mee samen te werken.Tiny heel veel sterkte met dit zware verlies.Rennie Pellemans

  3. Heel veel sterkte gewenst Tiny en familie.

  4. Ton, het waas fijn maet tich op dien eige plekske inne Sporthal.

    Hein Verlaek vanoet Leivere !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie