Skip to content

Nyrstar Budel blijft groeien en werft aan

Redactie
7 februari 2022 | 12:50

Advertentie

Nyrstar Budel, één van de grootste en meest duurzame zinksmelters ter wereld, groeit nog steeds en is op zoek naar minstens tien nieuwe collega’s voor functies als operator, monteur en engineer op diverse afdelingen. Nyrstar investeerde afgelopen jaren tientallen miljoenen euro’s in moderne en duurzame installaties. In 2021 namen ze al 55 nieuwe collega’s in dienst.

Nyrstar

Henk Leendertse, General Manager Nyrstar Budel: “Ook al beperken we tijdelijk onze productie vanwege de hoge elektriciteitsprijzen, het spreekt voor zich dat we weer overschakelen op volle capaciteit zodra de energieprijzen dit toelaten. Alle ogen zijn gericht op een sterke fabriek die klaar is voor de toekomst. Daarvoor hebben we extra mensen nodig die in zijn voor degelijke opleidingen en zelfstandig kunnen werken binnen een familiale teamsfeer.”

Op 19 februari organiseert Nyrstar een banendag. Meer informatie vind je op www.zinkwerkt.nl. 

Over Nyrstar
Nyrstar is een wereldwijde onderneming in metalen, met een marktleiderspositie in zink en lood. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, Amerika en Australië en heeft meer dan 4.000 mensen in dienst. In juli 2019 werd het operationele bedrijf van Nyrstar voor het grootste deel eigendom van Trafigura, een van ‘s werelds toonaangevende onafhankelijke handelsbedrijven in grondstoffen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie