Skip to content

Informatieavond ‘Lopen voor Hoop’ Weert

Redactie
11 februari 2022 | 15:00

Advertentie

In de maand september 2021 werd het nieuwe evenement ‘Lopen voor Hoop’ Weert bekend gemaakt. Nu de coronamaatregelen het toelaten, vindt de eerste informatieavond plaats op donderdag 24 februari 2022. Aanvang 20.00 uur.

‘Lopen voor Hoop’ Weert

Lange tijd was het relatief stil in de media, omdat ze door COVID-19 niet wisten of het evenement überhaupt door zou kunnen gaan. Maar achter de schermen gingen de voorbereidingen in volle vaart door. Lopen voor Hoop is een 12 uurs-wandelestafette (als opvolger van de SamenLoop Weert) die zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2022 in park Aan de Bron in Weert. Lopen voor Hoop is het eerste initiatief van de pas opgerichte Stichting Weerterland weert Kanker. De opbrengst gaat volledig naar Kankeronderzoekfonds Limburg en het Toon Hermans Huis Weert.

Informatieavond
Tijdens de eerste informatieavond wordt uitleg gegeven over het evenement en informatie verstrekt over deelname als team en hulp als vrijwilliger. Ook worden de beide doelen waar de opbrengst van het evenement naartoe gaat nader belicht. Kijk op www.kankeronderzoekfondslimbrug.nl en www.toonhermanshuisweert.nl. Iedereen is van harte welkom! De organisatie hoopt zeker de deelnemende teams en vrijwilligers van voorheen de SamenLoop Weert te mogen begroeten op 24 februari. Ook bedrijven die met een team willen deelnemen zijn van harte welkom. Meer info over / aanmelden voor Lopen voor Hoop kan via www.lopenvoorhoop.nl.

Locatie: restaurant van het Creatief Centrum PSW, Graafschap Hornelaan 88 Weert.
Ingang: achterzijde van het gebouw bij Atelier 88. Voor de toegang tot deze informatieavond gelden de coronaregels.

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek door Kankeronderzoekfonds Limburg in de strijd tegen kanker. Ook leveren we met de opbrengst van het evenement een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving. Ondersteuning die door het Toon Hermans Huis Weert verleend wordt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie