Skip to content

Familie van Eijk presenteert nieuwe vleesautomaat

12 februari 2022 | 14:00

De Witte Hoeve aan de Hoofstraat 17 in Nederweert heeft sinds deze week een nieuwe ‘vleesautomaat’. Sinds de plaatsing van de nieuwe diepvriesautomaat hebben ze naast eieren en varkensvlees nu ook kippenvlees.

Vleesautomaat bij De Witte Hoeve

Op dit moment kun je er terecht voor kipfilet, kipfiletblokjes, kipschnitzel en krokante kip cordon bleu. Het assortiment voor het varkensvlees bestaat uit Peelburger, Witte Hoeve Burger, gehakt, braadworst, spek en balkenbrij. Door o.a. schnitzels en karbonade in deze producten te verwerken is het vlees magerder en de smaak en kwaliteit veel beter. Thijs, Maria en Koen willen zich hiermee onderscheiden. “De komende tijd gaan we bekijken naar welke producten de meeste vraag is,” aldus Thijs.

Zien wat je koop
Het voordeel van de nieuwe diepvriesautomaat is dat je kunt zien wat je koopt. Van ieder product liggen verschillende hoeveelheden per vakje. Er kunnen maximaal 5 vakjes in één keer worden gekozen en afgerekend worden. Dit kan contant, met pin en contactloos.

Familiebedrijf
De Witte Hoeve is een familiebedrijf waar de familie Van Eijk zeugen, vleesvarkens en scharrelkippen houdt. Vanaf 2009 worden er al eieren verkocht middels de eierenautomaat die afgelopen jaar is uitgebreid en is voorzien van contactloos betalen. In 2014 hebben we een diepvriesautomaat geplaatst. Door middel van deze automaten willen ze de verbinding leggen met de omgeving en de burger bewust maken van de herkomst van voedsel.

Op www.dewittehoeve.eu vind je meer informatie over het familiedrijf.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie