Skip to content

Moulin Blues zet in op bruisende 35e editie en start voorverkoop

Redactie
13 februari 2022 | 19:04

Advertentie

De online voorverkoop voor Moulin Blues 2022 is inmiddels van start gegaan. Tevens presenteerde de organisatie haar volledige affiche én kwam ze eerder deze week ook al met het nieuws dat Moulin Blues na 34 jaar de Meijelsedijk gaat verlaten voor een nieuwe festivallocatie. Zodoende zet de organisatie vol in op een 35e editie van het festival op 6 en 7 mei.

Moulin Blues 2022

Na heel wat festivalloze maanden lijkt de zon nu eindelijk door te breken, zo ook voor Moulin Blues in Ospel. 6 en 7 mei gaat het bluesfeest losbarsten op een nieuwe festivallocatie. De organisatie heeft een nieuwe locatie gevonden en verlaat hiervoor de vertrouwde Meijelsedijk waar het festival sinds 1986 werd georganiseerd. De nieuwe locatie ligt aan de Vrijkebomenweg/Venloseweg en is bekend als terrein van Groepsuitje Limburg/Boerenspellen. Een nieuwe start na twee jaar zonder festival.

Affiche Moulin Blues 2022
De organisatie presenteerde tevens het volledige affiche voor Moulin Blues 2022: ook dit jaar een spannende mix van muzikale stijlen met voor ieder wat wils. Van zompige blues tot rock ‘n roll en van southern rock tot  fraaie rootsmuziek. James Hunter (UK), Rick Estrin & the Nightcats (USA), Laurence Jones (UK), Robert Jon & the Wreck (USA) en Nikki Hill (USA) zijn zo maar een aantal acts die in Ospel op de planken zullen staan.

Online Voorverkoop
De voorverkoop voor Moulin Blues 2022 is inmiddels van start gegaan. Online zijn dagtickets en weekendtickets te bestellen. Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Algemene info Moulin Blues
Al 35 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is relatief kleinschalig van opzet maar groot van naam. Meer informatie op www.moulinblues.nl/.

Advertentie

1 Reactie

  1. De eerste keer dat MB eindelijk eens in Ospel is.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie