Skip to content

Nederweert-Eind is klaar voor de vastelaovendj

Redactie
17 februari 2022 | 15:00

Advertentie

We mogen weer! Daarom hebben K.V.De Piepkukes en J.K.V. de Krielkes in samenwerking met de lokale horeca een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud.

Zaterdag 26 februari

Om 15.11 uur wordt er afgetrapt met een Raad van Elf jacht. Kinderen en ouders gaan samen op zoek naar 11 raadsleden in het dorp. Na deze buitenactiviteit is er aansluitend vanaf 17.11 uur hossen voor jong en oud bij Zaal van Nieuwenhoven. DJ Timebeatz zorgt voor de juiste vastelaovesmuziek. De hosmiddag gaat langzaam over in een gezellig vastelaovesfeest tot sluitingstijd.

Zondag 27 februari

Bij Ons Boerenerf staat er vanaf 11.33 uur onder de klanken van Blaoskracht 11 een smakelijk Spek met Ei-jer buffet klaar. Ook de Kwikstertjes treden voor jullie op. Vanaf 14.11 uur staat de Kuke-Express klaar om de vastelaovesveerders van Ons Boerenerf naar Zaal Reigershorst te pendelen. Daar begint om 14.22 uur een hosmiddag met DJ Timebeatz. Met een spetterend optreden van niemand minder dan Moerepetazie beloofd het een dolle zondag te worden. Na sluiting om 20.11 uur bij de Reigershorst gaat het feest door bij Café ’t Verschil.

Maandag 28 februari
KV de Piepkukes en het schoolprinsenpaar trekken ’s middags mee in de optocht door 
Nederweert. Eenmaal terug in Eind zet DJ Daan vanaf 18.11 uur Café ’t Verschil in vuur en vlam en kun je nog één keer flink de vastelaoveskriebels beleven. Honger hoef je niet te lijden. Het team van Cafetaria d’Indj bi-j Angelien staat al deze dagen klaar om je van een lekkere hap te voorzien.
Informatie over verplichte opgave en deelnameregels vindt je terug op de flyer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie