Skip to content

Alternatieve optocht Ospel | Geen optocht maar wel een ‘tocht’

18 februari 2022 | 19:26

Geen optocht of toch wel? Het antwoord daarop is en blijft, nee, niets zoals vanouds, dat doen ze volgend jaar weer” aldus het Optocht comité Ospel. Toch willen ze de Vastelaovundj niet ongemerkt voorbij laten gaan. “We vinden dat we onze jeugdprins en -prinses een mooie Vastelaovundjs herinnering mee moeten geven. Daar hoort toch een soort van optocht bij, in welke vorm dan ook“. Deze ‘tocht‘ trekt door de straten van Ospel op 28 februari 2022.

Alternatieve optocht Ospel

Even kort de opzet

  • 12.45 verzamelen deelnemers
  • 13.11 start optocht vanaf Aerthijsplein
  • ?? Pitstop beej de Prins (beer en bitterballe)
  • 15.11 is de verwachte tijd dat de optocht weer wordt ontbonden op het Aerthijsplein

Wil je deelnemen
Liggen de kostuums van voorgaande jaren nog in de kast en krijg je het dansje nog uit “die stieef kneuk gepursj” doe mee. Al is het zonder praalwagen, dat maakt toch niets uit, als het maar met plezier is. Alle creaties zijn welkom maar let er op dat we deelnemen in het verkeer. Het is te kort dag om een echte optocht met grote wagens te organiseren. Iedereen langs de kant van de weg mag aansluiten. Ze verwachten geen caravaan van tich honderd mensen maar wel een mooie bonte stoet van Doospelnaren.

Opgeven kan via voorz@optochtcomiteospel.nl. Om een indruk te krijgen van hoe groot de stoet gaat worden, zouden ze het fijn vinden als ze voor 23 februari 2022 jullie opgave mogen ontvangen. Tijdens de optocht en bij start aansluiten kan en mag natuurlijk ook. Geef dan wel even je naam door bij de omroeper/geluidswagen.

Prijsuitreiking
Hebben we weer mooi geldprijzen, nee ook de prijzen zijn alternatief. We houden een ludieke prijsuitreiking op dinsdag 1 maart vanaf 17.00 bij Eetk’fee de Vlik. Allemaal een onnuuzel aandenken en als het ff lukt zal de uitreiking van hetzelfde kaliber zijn” aldus het comité.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie