Skip to content

Ben Bizzie lanceert nieuwe inspiratiepagina

24 februari 2022 | 8:00

Ons lichaam heeft beweging nodig om gezond te blijven. Dit is iets dat we allemaal weten. Toch beweegt ruim 39% van de kinderen tussen de vier en elf jaar te weinig om de Nederlandse Norm Gezond Bewegen te behalen. Dit komt onder andere doordat de gemiddelde schermtijd van kinderen afgelopen jaren flink is gestegen en we tijdens de coronacrisis minder zijn gaan bewegen. Herken je dit als ouder en wil je jouw kind(eren) op een leuke en goede manier in beweging brengen, maar weet je niet goed hoe? Ben Bizzie heeft de oplossing!

Ben Bizzie

Nieuwe inspiratiepagina
Ouders zijn rolmodellen voor kinderen. Als je zelf het goede voorbeeld geeft door te sporten en bewegen, is de kans dat kinderen dit gedrag overnemen groter. De nieuwe inspiratiepagina van beweegmaatje Ben Bizzie is een geweldige uitkomst voor ouders die het lastig vinden om kinderen in beweging te brengen. Deze pagina staat vol met beweegspellen- en tips, zodat kinderen thuis meer in beweging komen. Er staan ook veel uitdagende challenges op die je samen met je kind(eren) kan spelen. Ga jij die uitdaging aan?!

Bekijk de pagina hier: www.benbizziebeweegt.nl

De beweegweek van Ben
De vakantie staat voor de deur en dat betekent dat de verleiding om achter de spelcomputer te kruipen groter is voor kinderen. Ook in de vakantie zorgen ze er voor dat kinderen blijven bewegen. Dat doen ze met behulp van ‘De Beweegweek van Ben Bizzie’. Elke dag bevat een nieuwe opdracht die de kinderen thuis, samen met hun broertje(s), zusje(s), vrienden of ouders kunnen spelen. Zo bieden ze de kinderen leuke alternatieven om de vakantie sportief door te komen.

Ben Bizzie Beweegt
Ben Bizzie beweegt kinderen in bijna 20 gemeenten Hij is actief op meer dan 150 scholen en kinderopvangorganisaties en bereikt meer dan 25.000 kinderen. Ben Bizzie is hét beweegmaatje van kinderen en stimuleert hen om zelf een actieve rol te nemen en mee te denken over de toekomst van een gezonde leefstijl.

Vragen?
Ben Bizzie is een programma dat door Negen is ontwikkeld en tot uitvoering wordt gebracht. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bekijk de website www.negen.nl of neem contact op via info@negen.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie