Skip to content

Drakenbootfestival Weert | Schrijf je nu in

24 februari 2022 | 15:00
Eerste Kiwanis DrakenbootFestival in Weert 2019 – Johan Horst

Het is zover: de inschrijving voor het Drakenbootfestival is gestart voor bedrijven. Vorm met collega’s en/of relaties een team en doe mee op 2 juli 2022 aan de sportieve en gezellige drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart, geniet van lekker eten en drinken aan de Werthaboulevard en feest mee tijdens live optredens op maar liefst twee feestavonden.

Drakenbootfestival Weert

Wat is een drakenbootrace?
Voor wie er vorige keer niet bij was: een drakenbootteam bestaat uit een trommelaar en zestien peddelaars. Iedereen kan drakenbootvaren, ervaring is niet nodig. Het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. De drakenbootraces zijn geweldig om aan mee te doen en spectaculair om naar te kijken. Ieder team vaart een aantal keren en de snelste wint. Zorg dat je erbij bent!

Extra Feestavond
Bij een spetterend evenement horen natuurlijk ook food, drinks en swingen op live muziek. Het Drakenbootfestival begint dit jaar met een swingend feest op vrijdagavond 1 juli. En natuurlijk is er ook een daverend feest na afloop van de drakenbootraces op zaterdagvond 2 juli.

Het goede doel
Kiwanis Weert staat voor ‘Serving the Children of the World’ en richt zich in het algemeen op verbetering van het welzijn van kinderen. Dit jaar gaat de opbrengst van het Drakenbootfestival naar de Stichting Natuur- en Milieu-Educatie. Deze stichting heeft als doelstelling: bewustwording, kennisdeling en beleving van natuur, milieu en duurzaamheid door onder andere educatieve programma’s op te zetten, waardoor de aarde goed kan worden achter gelaten voor de volgende generaties.

Inschrijving Drakenbootrace
Om van het Drakenbootfestival een succes te maken zijn sponsoren onmisbaar. Als bedrijf kunt u zich vanaf nu inschrijven voor deze spectaculaire race. Een geweldige dag voor teambuilding, een uitje met klanten of gewoon alles ineen. Fun gegarandeerd.

Het is dit jaar ook mogelijk om een team met 8 peddelaars te vormen en daarmee een halve boot te sponsoren. Kijk gauw op de website www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl voor de uitgebreide sponsorpakketten.

Foto: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie