Skip to content

Drie vrachtwagens verwoest door brand Nederweert

Redactie
5 maart 2022 | 1:03

Advertentie

Vrijdagavond, even voor twaalf uur, zijn drie vrachtwagens volledig afgebrand bij een bedrijf aan de Eindhovensebaan in Nederweert.

Vrachtwagenbrand Nederweert

De vrachtwagens stonden op een bedrijfsterrein, vooraan op de Eindhovensebaan in Nederweert. Door nog onbekende oorzaak is waarschijnlijk één van de vrachtwagens in brand gevlogen. Het vuur was zo hevig dat het oversloeg naar twee naast gelegen vrachtwagens.

De brandweer schaalde snel op naar ‘Middelbrand’ zodat een tweede tankautospuit en officier van dienst ook ter plaatse kwamen. De brandweer van Nederweert was als eerste ter plaatse en heeft de poort van het bedrijf geforceerd om toegang te krijgen tot het terrein. Daarna werd met een waterkanon en waterstralen het vuur geblust.

Naastgelegen woning
De brandweer van Weert kwam ter plaatse met een blusvoertuig en heeft ingezet op de naast gelegen woning met een rieten kap. Deze stond redelijk dicht bij de brandende vrachtwagens waardoor het vuur mogelijk overslag naar de woning. Door een snelle inzet is dit voorkomen.

Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie