Skip to content

Comeet Someren helemaal terug met Tribute Day

Redactie
9 maart 2022 | 20:00

Advertentie

OJC Comeet Someren is weer helemaal terug op de kaart met hun rijk bezette 11e editie van de traditionele Tribute Day. Na twee jaar eindeloos organiseren, cancelen, doorschuiven en weer cancelen was bij de crew de moed ze bijna in de schoenen gezakt. Voor verschillende al aangekondigde evenementen waren al posters en banners gekocht, achteraf echter voor niets. Wat het er ook niet makkelijker op maakte, was dat er vanuit de overheid geen enkele compensatie voor alle vaste en variabele kosten verleend werd.

Comeet Someren

Toch heeft men de moed niet opgegeven en weer opgepakt, waar in 2012 met succes een nieuwe trend mee werd ingezet: de Tribute Day. Hierbij spelen dit keer op 1 dag maar liefst 6 van de beste tribute bands van Nederland, die elk een show van een uur neerzetten. Op zaterdag 19 maart wordt er weer flink uitgepakt met de line-up, die deze keer een mooie variatie heeft.

Bands
Om voor iedereen wat te bieden is er een breed programma samengesteld, met tributes van de top van de rockbands, die op alle grote festivals te vinden zijn: AC/DC (Bon Scotch), Red Hot Chili Peppers (Red Hot Chilinators), Status Quo (Status Quo Forever), Bon Jovi (Born To Follow), Kings of Leon (Waist of Time) en Nirvana (SLIVER).

Tijdens hun vorige optredens in het land, lieten deze 6 bands het publiek ongekend genieten. Iedereen, van werkelijk alle leeftijden, liet zich meeslepen door hun power en de sfeer van de muziek. Er is deze keer geen voorverkoop, maar alleen entree aan de deur, voor slechts 10,00 euro. Voor catering ter plaatse is gezorgd, dus naar huis om te eten is niet nodig. Het festival vindt plaats aan de Witvrouwenbergweg 20 in Someren en de aanvang is om 14.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie