Skip to content

DJ workshop voor kinderen

Redactie
10 maart 2022 | 20:00

Advertentie

Wil je leren scratchen, mixen en beatmatchen? Doe dan mee met de DJ workshop op woensdag 30 maart bij Bibliocenter Weert. Een professionele DJ leert je de basic skills van het dj’en. De workshop is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

DJ workshop

Er staan deze dag twee workshops gepland. De eerste workshop is van 15.00 tot 16.00 uur en de tweede van 16.15 tot 17.15 uur. Alle kinderen krijgen de beschikking over een eigen dj-set. Ze gaan zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set. Ze leren naast mixen en beatmatchen ook scratchen en andere tricks. Wat doet een DJ nu eigenlijk? Hoe tel je de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Hoe krijg ik iedereen aan het dansen? Ze leren het allemaal. Aan het einde gaan de voetjes nog even van de vloer.

Deelnemen
Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/DJ-workshop. De kosten bedragen € 9,95 per workshop en worden verzorgd door djproducer.school.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie