Skip to content

Aanmelden verenigingen Dag van Sport & Bewegen Weert

11 maart 2022 | 11:00

Koopzondag 24 april in Weert staat in het teken van sport en bewegen. Na twee jaar van afwezigheid is de themadag, voortgekomen uit de jaarlijkse Oranjeweek, weer terug op de evenementenkalender van Weert. Aanmelden voor deelname aan het sportspektakel in de binnenstad is vanaf nu mogelijk.

Dag van Sport & Bewegen Weert

Punt Welzijn en BIZ Ondernemers, de samenwerking van binnenstadondernemers, presenteren tijdens de koopzondag van april de Dag van Sport & Bewegen. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans de diversiteit van het Weerter sportaanbod te ontdekken en maken kans op diverse sportieve prijzen.

Verenigingen uit de sport- en bewegingsbranche die willen deelnemen kunnen zich vanaf nu aanmelden viawww.oranjeweekweert.nl. Deelname is volledig gratis en aanmelden is mogelijk tot en met 3 april.

Oranjeweek Weert
De Dag van Sport & Bewegen komt voort uit de door Centrummanagement georganiseerde Oranjeweek Weert. In de week van Koningsdag vond sinds 2011, het jaar dat de Koninklijke familie Weert bezocht, een feestelijk programma in de binnenstad plaats. Omdat Centrummanagement begin 2022 ophield te bestaan, pakt BIZ Ondernemers de handschoen op om voor zover mogelijk een deel van de activiteiten te blijven continueren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie