Skip to content

Ongeval Meijelsedijk Ospeldijk

Redactie
21 maart 2022 | 22:49

Advertentie

Maandagavond vond er een aanrijding plaats aan de Meijelsedijk/Moostdijk in Ospeldijk. Hierbij werd een lantaarnpaal uit de grond gereden.

Ongeval Meijelsedijk Ospeldijk

Een personenauto kwam uit de Moostdijk en wilde de Meijelsedijk opdraaien richting Meijel. Op datzelfde moment kwam er een personenauto vanuit Meijel over de Meijelsedijk richting Ospel gereden met een aanrijding tot gevolg.

Hoge snelheid
De personenauto vanuit Meijel zou volgens ooggetuigen met zeer hoge snelheid over de Meijelsedijk gereden hebben. Deze raakte hierbij de achterzijde van de auto die vanuit de Moostdijk kwam en kwam verderop tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Door de klap is de lantaarnpaal volledig uit de grond gerukt en in twee stukken bij buurtbewoners in de tuin beland. In de auto die vanaf Meijel kwam zaten drie personen. Binnen enkele minuten kwam er een busje vanuit Meijel aangereden die stopte en de drie inzittende stapte snel. Met hoge snelheid werd het ongeval verlaten in de richting van Ospel. De bestuurder van de andere auto bleef verbaasd achter.

Voor zover bekend raakte niemand gewond. De berger heeft de auto’s meegenomen, de kabel van de lantaarnpaal wordt door een gespecialiseerd bedrijf veiliggesteld.

Getuigen
Mocht je iets gezien hebben of dit grijze voertuig of het busje gezien hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto’s: John Linders

Advertentie

1 Reactie

  1. Gevalletje lachgas.
    Hoop dat ze deze lui snel vinden.
    Poging tot moord zou de standaard eis moeten worden als men met verdovende middelen achter het stuur kruipt. Dit doe je expres en een auto word een moordwapen.
    Maar helaas…

    Hoop dat het voor het slachtoffer mee valt.
    Sterkte.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie