Skip to content

Gratis E-Bike Workshop bij Green2Go | Kappen met zwaar Trappen

Redactie
22 maart 2022 | 7:00

Advertentie

Twijfel je tussen een gewone fiets en een E-bike? Wat kost een E-bike ongeveer? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een E-bike? Welke soorten e-bikes zijn er? Wat is het verschil tussen een E-bike en een Speed Bike? Waar moet je op letten met de accu? Welke e-bike past het beste bij mij?

E-Bike Workshop

Zou je graag antwoord willen op één of meerdere van deze vragen? Meld je dan aan voor de workshop Kappen met zwaar Trappen.

  • Zaterdag 26 Maart 2022 om 10.00 uur

Locatie: Green2Go Electric Mobility, Eind 12b, Nederweert-Eind

Tijdens deze workshop geven ze basisinformatie over de elektrische fiets en gaan we in op boven gestelde vragen. Het doel van deze workshop is om je alvast wat wegwijs te maken in de wereld van e-bikes, je na te laten denken over je wensen en eisen zodat je uiteindelijk makkelijker de e-bike kunt kiezen die het beste bij je past. Onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers is er tevens voldoende ruimte om vragen te stellen. Geef je vlug op want VOL=VOL

Aanmelden Workshop
Stuur een e-mail naar info@green2go.nl onder vermelding van Kappen met zwaar Trappen, de datum die je voorkeur heeft en het aantal personen of bel 0495-626995.

Tip! Het lijkt misschien nog vroeg om al naar een e-bike te gaan kijken maar wil je dat de e-bike van je dromen zeker op tijd voor je klaar staat, is het verstandig om jezelf al tijdig te oriënteren. Mede gezien de levertijden op bepaalde modellen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie