Skip to content

Dubbel programma brengt BDL/Verheggen Interieurs wisselend succes

28 maart 2022 | 20:55

Afgelopen week(-end) stonden er voor de spelers van BDL/Verheggen Interieurs twee competitiewedstrijden op het programma. Naast de reguliere uitwedstrijd tegen Ricky’s Pub / Laporto 2
werd de thuiswedstrijd tegen De Veerbenders vooruit gespeeld. Deze wedstrijd stond geprogrammeerd voor 22 april as. maar door het NK Libre 2e klasse, wat in dat weekeinde wordt gehouden in Zaal Centraal in Nederweert, werd deze wedstrijd naar voren gehaald.

7-2 zege op Ricky’s Pub/Laporto 2 in Stein
Hoewel de uitslag anders doet vermoeden stond deze wedstrijd toch in het teken van partijen met veel te veel beurten. Drie partijen leverden echter wel overwinningen op voor de biljarters van BDL/Verheggen Interieurs uit Nederweert. Zo won Louis Pols (BDL) in 22 beurten zijn partij. Louis behaalde een gemiddelde van 5,00. Jan Kanters (BDL) won in 21 beurten met een gemiddelde van 5,24. Na 24 beurten kon ook Jos Kemmerling (BDL) de felicitaties in ontvangst nemen, want hij won met een gemiddelde van ook precies 5,00. Johan Martens (BDL) speelde zijn partij in 15 beurten uit met een gemiddelde van 7,40, maar moest toch zijn meerdere erkennen in de kopman van Ricky’s Pub/Laporto uit Stein. Bij het team van BDL/Verheggen Interieurs overheerste de blijdschap over het behalen van 7 wedstrijdpunten meer dan het vertoonde spel.

4-5 verlies tegen Veerbenders uit Gronsveld; eerste nederlaag voor Peter Poeth (BDL)
In de thuiswedstrijd tegen het team van De Veerbenders/VanEschBiljarts werd een kleine maar onverwachte 4-5 nederlaag geleden. Een gevoelig verlies voor BDL/Verheggen Interieurs want daardoor ging de kans op de aansluiting met de top-3 in poule 8 Kadercompetitie van de KNBB verloren. Louis Pols (BDL) steekt in een prima vorm, getuige zijn tweede overwinning deze week. Louis wist in 25 beurten en een hoogste serie van 20 caramboles zijn opponent Tonnie Houten te verslaan. Jos Kemmerling (BDL) kwam nog dicht bij zijn totaal te maken caramboles, maar verloor uiteindelijk in 15 beurten en een gemiddelde van 6.73 van Wiel Wolters, die een hoogste serie van 44 caramboles liet noteren. De partij Peter Poeth (BDL) tegen Rogier Cleuskens (Veerbenders) kende voor de BDL-er een ongelukkig verloop. Met een gemiddelde van 5.44 en slechts 49 van de 120 te maken caramboles liep Peter tegen zijn eerste nederlaag van dit seizoen aan. Tegenstander Cleuskens had vrouwe Fortuna wat beter op de hand en sloot de partij af met een gemiddelde 14,44. Johan Martens (BDL) speelde een sterke partij mede door een serie van 88 caramboles. In 11 beurten legde Johan (BDL) met goed verzorgd spel een gemiddelde van 13,63 op het groene laken. Hierdoor kon BDL toch nog vier wedstrijdpunten aan het totaal toevoegen en behoudt nog altijd zicht op een podiumplek.

Programma: 1 april as. BDL/Verheggen Interieurs – BC Maarland
BC Maarland uit Eijsden is momenteel de koploper in poule 8. Welkom bij deze thuiswedstrijd. Aanvang: 19.30 uur in café-zaal Centraal.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie