Skip to content

Dinsdag 5 april | 10 jaar Meora Trendjuwelier

Redactie
3 april 2022 | 11:49

Advertentie

Heidi, Marja, Inge en Els

In oktober 2011 stopte juwelier Mink met de juwelierszaak in de Kerkstraat in Nederweert. Het pand stond leeg. De vader van Inge Coolen opperde: “Is dat niet iets voor jouw?” Inge antwoordde: “Een juwelierszaak beginnen in een crisistijd, ik weet niet of dat wel zo een goed plan is?” Zij kreeg toen als antwoord terug: “Je kunt beter in een slechte tijd beginnen, dan kan het alleen maar beter worden“. En zo is het allemaal begonnen. De winkel werd getransformeerd van klassieke juwelier naar een trendstore met betaalbare merken sieraden, horloges en tassen. Deze prachtige trendstore opende haar deuren op 5 april 2012.

10 jaar Meora Trendjuwelier

In september 2019 is de winkel vergroot door het voormalig pand Bollen Outlet samen te voegen met de bestaande winkel. Ook het assortiment werd uitgebreid met een ruime collectie trouwringen, gedenksieraden en 14 krt. gouden sieraden.

Trendstore
Meora is getransformeerd van een Trendstore naar een Trendjuwelier. Maar of je nu op zoek bent naar een tas, bijoux, gouden sieraden, zilver sieraden, horloge, trouwringen of gedenksieraden, iedereen wordt met dezelfde enthousiasme en deskundigheid door team Meora geholpen.

Reparaties
Ook voor reparaties aan sieraden en horloges of voor het plaatsen van een horloge batterij of horlogebandje ben je bij Meora Trendjuwelier aan het juiste adres!

10 jaar
Uiteraard willen wij 10 jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van zondag 3 april t/m zaterdag 9 april hebben ze leuke aanbiedingen en kun je kans maken op diverse prachtige prijzen. Er worden o.a. Zinzi horloges verloot, een prachtig collier van Rabinovich t.w.v. € 189,00 en nog veel meer prachtige prijzen. Kijk hieronder naar de verschillende aanbiedingen in het kader van 10 jaar bestaan.

Team Meora heet iedereen van harte welkom, iets lekkers en een drankje staat klaar. Namens team Meora Trendjuwelier “proost“.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie