Skip to content

VANDAAG | De Dag van de Klant met wervelende shows in de straten van Nederweert

Redactie
3 april 2022 | 10:33

Advertentie

Op zondag 3 april 2022, het weer is prachtig, is iedereen welkom in Nederweert en openen een groot aantal Nederweerter ondernemers hun deuren. Laat je verrassen op de ‘Dag van de Klant‘. Ondernemers gaan je in het zonnetje zetten.

Dag van de Klant Nederweert

De ondernemers leggen de rode loper uit en je kunt komen genieten van het veelzijdige aanbod dat de ondernemers van Nederweert met zorg voor je hebben samengesteld. “We bouwen twee grote podia (in de Kerkstraat en in de Brugstraat) en op deze podia worden zowel om 13.00 uur als om 15.00 uur wervelende shows gegeven waarin een groot aantal Nederweerter ondernemers zich presenteren. Dit mag je niet missen! Tussendoor heb je voldoende tijd om bij de deelnemende ondernemers een kijkje te nemen” aldus de organisatie.

Overal wordt de klant met open armen ontvangen en samen maken ze er een gezellige middag van. “Wij zijn super blij u weer te zien tijdens de show, in onze winkels of op een terrasje. Graag zien wij u op 3 april 2022“.

De winkels zijn open van 13.00 tot 17.00 uur; de horeca iets langer. “De ‘Dag van de Klant’ een dag waar de klant centraal staat! Tot ziens in het gastvrije Nederweert!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie