Skip to content

Bakkerij Kessels draagt gehele bedrag sponsorbol af aan Daniël de Hoed fonds

Redactie
6 april 2022 | 7:34

Advertentie

Van 28 augustus tot en met 4 september fietst Johan Kessels voor Tour for Life om geld in te zamelen voor het Daniël den Hoed fonds. Dit fonds steunt succesvol kankeronderzoek. Door het kopen van de Sponsorbol bij Bakkerij Kessels Ospel draag je bij aan het goede doel. De Sponsorbol is een overheerlijk meergranenbrood met rozijnen. Van iedere Sponsorbol draagt Bakkerij Kessels Ospel het gehele bedrag af aan het goede doel.

Bakkerij Kessels verkoopt Sponsorbol

Veel mensen krijgen, direct of indirect te maken met kanker. Dat weegt zwaar. Voor hen gaat Johan Kessels deze sportieve uitdaging aan om vanuit zijn passie voor de wielersport bij te dragen aan succesvol kankeronderzoek. Gedurende 8 dagen vraagt hij het uiterste van zichzelf tijdens een fietstocht van Italië naar Nederland (van Bardonecchia naar Valkenburg). Een tocht van 1300 km over bergen en dalen. Waarom? Omdat sport zijn passie is en het leven -net zoals deze fietstocht- uitdagingen, pieken en dalen kent.

Je kunt Johan steunen in deze uitdaging door het kopen van de overheerlijke Sponsorbol of door het doen van een donatie. Kanker kan iedereen overkomen. Niemand weet hoe zijn of haar Tour for Life zal verlopen. Met succesvol kankeronderzoek komen we samen een stapje verder.

Daniël den Hoed fonds
Deelnemers van Tour for Life zetten zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. Nog steeds sterven ieder jaar ruim 45.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

Wil je meer weten over Tour for Life, of een donatie doen? Kijk dan op www.tourforlife.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie