Skip to content

Optreden PEVE & Myra start Peelpodiumseizoen

Redactie
12 april 2022 | 12:31

Advertentie

Op zondag 24 april start het Peelpodiumseizoen bij buitencentrum De Pelen met een optreden van het muzikale duo PEVE & Myra. Ze geven de aftrap voor een seizoen vol muziek door en voor de Streek. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Muziek door en voor de Streek bij buitencentrum De Pelen

Samen muziek maken
Muzikanten Peter en Miranda Verdonschot maken al jaren muziek. Sinds eind 2018 doen ze dat samen. PEVE & Myra spelen, met alleen een akoestische gitaar en 2 stemmige zang, covers van uiteenlopende artiesten in het genre folk, country en oldies. Een kleine greep uit hun repertoire: ‘Landslide’ van Fleetwood Mac, ‘Fix You’ van Coldplay, ‘After The Goldrush’ van Neil Young, ‘Love Hurts’ van Gram Parsons & Emmylou Harris en ‘Wild Flowers’ van Tom Petty.

PEVE & Myra spelen twee optredens op 24 april; om 13.30 en 15.00 uur. Een voorstelling is voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Peelpodium voor en door de streek
Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van duo tot koor. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het Peelpodium is meestal op zondagmiddag en voor iedereen toegankelijk. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het programma van mei: zondag 15 mei: Jee&Vee, zondag 22 mei: The Nag’s Head en op zondag 29 mei: Zangkoor Milagri.

(Na)genieten in het buitencentrum
Voor of na afloop de voorstelling kan je nog heerlijk struinen door de winkel van De Pelen. Hier kun je terecht voor mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten. Bij de horeca en op het terras kun je nagenieten met een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/activiteitendepelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie