Skip to content

EMCO meubelen en MY-Thing Ospel 2e paasdag geopend

Redactie
13 april 2022 | 13:07

Advertentie

EMCO meubelen en MY-Thing Ospel zijn 2e paasdag. Er zijn in de zaak leuke acties en vele nieuwe meubelen en decoratie. Laat je verrassen door onze exclusieve woonaccessoires.

EMCO meubelen en MY-Thing Ospel

Velours/ velvet stoelen
Eetkamerstoel Theodor is een fijne stoel die met velvet bekleed is. Deze stof heeft een zachte look en feel en staat prachtig in een interieur met een luxueuze uitstraling. De luxe uitstraling van deze eetkamerstoel komt niet alleen door de chique stof. Het onderstel is van zwart metaal en is gepoedercoat voor een matte, stoere afwerking. Het zwart gelakte stalen frame vormt een mooi contrast met de velvet stof. De stoel kost € 240.-.

Lang natafelen in een prachtige stoel?
Met de Theodor eetkamerstoel kun je dat zeker. De stof is chic, maar door de vorm van de stoel krijgt het geheel een retro look. Het patroon in de rugleuning en zitting draagt bij aan de top uitstraling van de stoel.

Een ander voordeel van deze heerlijke zachte stoffering is de aaibaarheid. Hierdoor wil je de stoel waarschijnlijk niet meer uitkomen en zit je erg fijn aan de eettafel, urenlang natafelen met vrienden of familie. Met deze stoel ga jij vele complimenten krijgen.

Kom 2e paasdag kijken naar onze collectie van stoelen. Maar ook onze grote collectie van eigen gemaakte eetkamertafels uit onze eigen fabriek.

Je vindt de winkel aan de Klaarstraat 16 in Ospel. Bekijk ook de website voor meer informatie of inspiratie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie