Skip to content

Dat. Wat ondernemend Nederweert bezighoudt!

Redactie
16 april 2022 | 10:00

Advertentie

De vierde uitgave van het huis-aan-huisblad Dat.Magazine viel onlangs bij iedereen op de mat. Een kwartaalblad over ondernemers die ook jij kent: afkomstig uit een van de kernen van de gemeente Nederweert, of er bedrijfsmatig gehuisvest.

Uitgave nr. 4 markeert eenjarig bestaan Dat.Magazine

Het eenjarig bestaan van Dat.Magazine werd onderstreept door de formele uitreiking van de vierde uitgave. “Dit is een fantastisch blad met mooie verhalen! Nederweert heeft zulke leuke en bijzondere bedrijven. Die verdienen een plekje in dit blad.” Aldus burgemeester Birgit Op de Laak.

In deze uitgave onder andere ook een artikel over de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris Ruud Joris. Hij is hét aanspreekpunt voor alle ondernemers in de gemeente Nederweert. Dat.Magazine is hét Neder-Weerter podium voor ondernemers en hun verhalen.  In het afgelopen jaar interviewden we bijna 40 ondernemers, groot en klein, ervaren en startend. Zij vertelden ons hun verhalen, over hun passie en ideeën die uitkwamen en over tegenspoed die overwonnen werd.

Dat.Magazine is een uitgave van respectievelijk Francis Bruekers (Sparkle Tekst & Communicatie), Dion Zwartjens (Dionacle Marketing- & Mediabureau) en Huib van Deursen (Drukkerij van Deursen). Wij gaan met vertrouwen het tweede jaar in. De voorbereidingen voor uitgave 5 zijn al gestart. 

Heb jij een verhaal en wil je dat vertellen in dit blad? Is jouw bedrijf toe aan meer bekendheid? Laat het ons weten. We maken er graag iets moois van voor je. Toegankelijke teksten, aansprekende foto’s en strakke vormgeving zorgen voor een lekker leesbaar blad. We hanteren een vriendelijk tarief, zodat iedereen aan bod kan komen. Bovendien bieden we diverse extra’s. 

Heb je Dat. niet ontvangen? Geen nood, laat het ons weten. Dan bezorgen we je alsnog een exemplaar. Dat.Magazine is overigens ook verkrijgbaar bij onder andere Coop in Ospel en bij Bruna, Albert Heijn en het gemeentehuis in Nederweert.

Dat.Magazine
info@dat-nederweert.nl
06-23901812
www.dat-nederweert.nl 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie