Skip to content

KoningsKanjer van 36,7 miljoen valt in Weert

Redactie
1 mei 2022 | 20:36

Advertentie

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder

De KoningsKanjer van 36,7 miljoen is deze keer gevallen in de wijk Boshoven in Weert. Bewoners van de Tobbersdijk mogen de helft van 36,7 miljoen euro verdelen, als ze meespelen met de KoningsKanjer van de Postcodeloterij. Dat is zondagavond bekendgemaakt.

KoningsKanjer in Weert

De Weerter vlaai kan uit de koeling worden gehaald: 1 mei is nu al de mooiste dag van het jaar voor 15 inwoners uit het Limburgse Weert. De allereerste KoningsKanjer ooit is op de postcode 6002 AR gevallen. De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag (18,35 MILJOEN euro) met elkaar. De andere helft gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 6002).

Henk en Ciska worden door Caroline Tensen verrast met een cheque van 1.931.578 euro. Ciska: “Ik werk al veertig jaar in de horeca. Mijn droom kwam uit toen ik twee jaar geleden mijn eigen lunchroom opende. Met de prijs wil ik mijn zaak verbouwen. Dan hebben al mijn klanten er plezier van. Met de marktkooplui die altijd bij ons op het plein staan gaan we straks op vakantie naar Ierland. Die jongens trakteren we daar allemaal op een rondje. Dat wordt feest, hoor!’’

Ook buurtgenoten vallen in de prijzen
Niet alleen deelnemers die meespelen met de winnende postcode vallen in de prijzen. Ook deelnemers waarvan de postcode begint met 6002, delen mee. Hoeveel zij per lot winnen, wordt op zaterdag 7 mei feestelijk bekend gemaakt op het wijkfeest.

Advertentie

5 Reacties

  1. Cisca en Henk van harte gefeliciteerd

    met het behalen van jullie prijs
    van de post code loterij …

    Fam. v.d. Looij [post bode en fam. ]

  2. Om te beginnen gefeliciteerd gelukkige 15 inwoners van de mooie Gemeente Weert met 18.350.000,00 miljoen Euro en laat ik die andere helft van weet ik veel hoeveel Weertenaren niet vergeten, die nog eens eenzelfde bedrag gewonnen hebben.Ook gelukkig zijn natuurlijk “armlastige” familieleden, vrienden en buurtgenoten die NIET mee hebben gedaan aan de Postcodeloterij, die dit natuurlijk schaamteloos gaat uitbuiten, want je bent toch een enorme KLUNS als je niet deelneemt aan de Postcodeloterij en zie wat er gebeurd : je staat met LEGE handen.Waarom die “armlastige” familieleden, vrienden en voorgenoemde buurtgenoten ook blij zijn ? Nu, simpel : iemand(en) die zo’n sloot geld heeft/hebben gewonnen, kan natuurlijk best wat missen, om een roestbak die aan vervanging toe is te vervangen met een nieuwe auto, want wat is die paar duizend+ op al dat gewonnen geld nu en je bent toch familie en familie is er om mekaar te helpen ? En neef Kees wil je toch een goede start in het leven geven zonder 45.000 Euro studieschuld ? De eerste in de familie die de universiteit heeft afgemaakt ? En dan buurtgenoten die geen Postcode Loterij lot hebben kun je als pleister op de wonde toch ook een paar duizend+ geven : je houdt toch meer dan genoeg over ? En de plaatselijke schutterij/fanfare heeft nieuwe uniformen nodig en die laat je toch niet 10+ jaar oud papier ophalen in weer en wind ? Je merkt amper dat je wat geld kwijt bent.Toch ? Ja, als winnaar kun je veel mensen blij maken en je merkt amper dat je wat geld kwijt bent, maar een ieder moet natuurlijk zelf weten wat ie doet met het gewonnen geld, maar ik weet 100% zeker dat je dat familie, “vrienden” en vriendelijke buurtgenoten gaat kosten en ik kan voor diezelfde 100% zeggen dat er onder die 15 personen die samen een 18.350.000,00 gewonnen hebben en onder die anderen die onderling eenzelfde bedrag gewonnen hebben zullen zijn die de dag zullen VERVLOEKEN dat ze een oceaan van geld over zich heen gestort hebben en wie slim is laat zich NIET zien op dat wijkfeest en/of zegt met een BETEUTERD gezicht GEEN lot te hebben, want geen geld hebben kan een probleem zijn, maar VEEL geld hebben kan nog een veel GROTER probleem zijn…………………………………………..

  3. Hans van Riet,
    Wat een ongelooflijke azijnzeikerige reactie. Prachtig toch dat die mensen geld hebben gewonnen. Of lijdt je zelf aan hebzucht, jaloezie en vooroordelen. Iedereen mag in dit land meedoen, winnen en het besteden zoals men wil. Verknal die mensen hun plezier nu niet.

  4. ik wil iedereen die een prijs gewonnen heeft van Harte Feliciteren.

  5. Naar het schijnt heeft die Wim, die me een azijnzeiker noemt, geen ene snars begrepen van wat ik heb geschreven, wat ik hem vergeef, want niet iedereen kent de macht van geld, maar ik twijfel er geen moment aan dat als hij een miljoen+ wint alle verenigingen in een straal van 5 kilometer de eerste 10 jaar geen oud papier hoeven op te halen om de verenigingskas te spekken en mocht hij dat NIET doen kan ik met eenzelfde zekerheid zeggen dat hij liever dat miljoen+ houdt voor zichzelf dan er ook maar een fractie van te delen met minderbedeelden.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie