Skip to content

Plechtige installatie van ‘Pastoor Sebastian’ (Foto’s)

Redactie
1 mei 2022 | 18:15

Advertentie

Sebastian Eriyangalath, of zoals hij zelf graag genoemd wil worden “Pastoor Sebastian“, is de nieuwe pastoor van de parochiefederatie Beno. Dat zijn de parochies van Sint Lambertus te Nederweert, H. Gerardus Majella te Nederweert-Eind, Sint Rochus te Budschop en Administrator van de parochie O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Ospel. Vandaag werd hij geïnstalleerd door H.C.M. Franken, deken van Weert.

Pastoor Sebastian

De plechtige installatie vond plaats tijdens de Eucharistieviering op zondag 1 mei om 14:00 uur in de parochiekerk van Sint Lambertus aan de Kerkstraat 58 in Nederweert.

Pastoor Sebastian
Sebastian Eriyangalath (1974) komt uit Kerala in India. Daar werd hij in 2000 priester gewijd. Hij werkte diverse jaren in verschillende parochies en volgde een aanvullende studie catechese voordat hij naar Nederland kwam. Sindsdien 2017 is hij als priester actief in het bisdom Roermond. Het eerste jaar was hij kapelaan in de zogeheten VOMMMM-parochies (Venzelderheide, Ottersum, Mook, Middelaar, Molenhoek en Milsbeek) in het dekenaat Venray. In 2018 werd Eriyangalath benoemd tot kapelaan in de parochies van Schaesberg, Nieuwenhagen en Nieuwenhagerheide in Landgraaf.

Hij is nu benoemd tot pastoor van de parochies H. Lambertus in Nederweert, H. Gerardus Majella in Nederweert-Eind, H. Rochus in Budschop en Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Ospel.

Foto’s: Johan Horst

Hieronder kun je de installatie terugkijken en de foto’s bekijken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04

Advertentie