Skip to content

Wijzigingen programma OJC Comeet Someren

Redactie
9 mei 2022 | 18:00

Advertentie

OJC Comeet is een jongerencentrum dat de nadruk legt op lokaal talent. De slogan is dan ook: “Where it all begins!” Hiermee wordt aangeduid dat OJC Comeet een podium biedt voor alle lokale bands en acts. Van popartiest tot rockband en van tributeband tot DJ, in OJC Comeet kan het allemaal. Verder streeft OJC Comeet naar optimale verzorging van organisatie tot en met locatie. Dit wordt gedaan door de medewerkers zorgvuldig uit te kiezen en door voor, tijdens en na een evenement grondig schoon te maken. Het resultaat: Het jongerencentrum van de toekomst!

OJC Comeet Someren

Door meerdere onvoorziene omstandigheden, waaronder last minute ziekmeldingen van artiesten, heeft OJC Comeet een aantal verschuivingen en veranderingen in het programma voor de maand mei moeten doorvoeren:

  • De show van Def Americans & The Rumble Rousers is verplaatst naar vrijdag 20 mei om 20:30 uur. Deze avond met de bekende Johnny Cash tribute band en de energieke rock ’n roll band was voorgaande jaren altijd uitverkocht. Werkelijk alle leeftijden in het publiek komen hier naar toe. Tickets in de voorverkoop zijn alleen nog online voor slechts € 12,50 via www.ojccomeet.nl verkrijgbaar.
  • Bij de Amazing Tribute Night op zaterdag 28 mei treden vanaf 20:00 uur de bands Arctic Monkeys door Scummy Men en Within Temptation door Within Tension op. Helaas is de afsluiter van deze avond plotseling gestopt met optreden, maar er is een vervanger en wat voor een! Niemand minder dan Volbeat door Volbeer gaat er een geweldig eindfeest van maken. Tickets in de voorverkoop € 7,50 online via www.ojccomeet.nl of reguliere kaarten bij Primera Someren.
  • Hierdoor is ook de avond van Funtime Someren verplaatst van 20 naar 13 mei, van 19:30 – 22:00 uur. Ook dit is al gecommuniceerd via de beschikbare kanalen. Op deze heel druk bezochte avonden, voor de kinderen van groep 6-7-8, gaan deze keer alle jongens tegen de meisjes strijden, om zo na een fijne meivakantie weer een mooie avond te hebben, altijd gaaf!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie