Skip to content

Asfaltonderhoud Ringbaan-Noord van 20 tot en met 22 mei

Redactie
16 mei 2022 | 8:00

Advertentie

In het weekend van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei wordt de asfaltverharding op de Ringbaan-Noord in Weert vervangen. Tijdens de werkzaamheden wordt de Ringbaan-Noord tussen de aansluiting met de Sint Luciastraat en de rotonde Eindhovenseweg afgesloten voor alle verkeer. Er is een omleidingsroute.

Vervanging asfaltverharding
Het asfalt op de Ringbaan-Noord tussen de Sint Luciastraat en de rotonde met de Eindhovenseweg is aan vervanging toe. Meerdere asfaltlagen moeten worden vervangen. Er wordt een tussenlaag en een deklaag aangebracht. De afsluiting van de Ringbaan-Noord wordt gecombineerd met werkzaamheden op de Gouverneurlaan. Hier wordt een nieuwe asfalt- en fietspadcoating aangebracht.

Bereikbaarheid
De Ringbaan-Noord wordt tussen de aansluiting met de Sint Luciastraat en de rotonde Eindhovenseweg afgesloten voor alle verkeer van vrijdag 20 mei 19.00 uur tot en met zondag 22 mei 22.00 uur. Het verkeer wordt via de Ringbanen omgeleid. Deze omleidingsroute wordt met bebording aangegeven. Ook de Gouverneurlaan wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Op de donderdag voor (19 mei) en maandag na (23 mei) het weekend worden in de nachten diverse werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij wordt een halve baan afgezet en is de Ringbaan-Noord met een voorrangsregeling open voor alle verkeer.

Informatiebrief
Direct aanwonenden en bedrijven zijn middels een informatiebrief geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden en de bereikbaarheid.

Foto: Weert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie