Skip to content

Aanhouding drie verdachten vanwege de handel in verdovende middelen

20 mei 2022 | 14:42

Donderdag zag de politie een personenauto hen passeren op de Heeklaan in Helmond met flinke schade aan de deur van de bestuurderskant. Hierop hielden zij de personenauto staande voor een controle.

Tijdens de controle troffen agenten een dealershoeveelheid verdovende middelen aan. De drie inzittenden werden hierop aangehouden voor het bezit danwel de handel in verdovende middelen. Tijdens de fouillering van een van de inzittenden, troffen zij een mes aan. De personenauto werd op het politiebureau doorzocht. Daar troffen zij nog meer verdovende middelen aan, een wapenstok en wat geld. Daarnaast vonden zij een autosleutel van een andere personenauto.

Na wat speurwerk heeft de politie deze andere personenauto ook gevonden en doorzocht. Daarin troffen zij een steekwapen en onder de stoel van de bijrijder twee hamers. De verdovende middelen, de wapens, de personenauto en het geld zijn inbeslaggenomen. De verdovende middelen en de wapens zullen na onderzoek vernietigd worden. De personenauto en het geld worden, na toestemming van de Officier van Justitie, verbeurd verklaard.

De teamrecherche Peelland gaat morgen verder met deze zaak en gaat dan verder met het onderzoek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie