Skip to content

Architectuurcafé met Misak Terzibasiyan

Redactie
27 mei 2022 | 8:00

Advertentie

Misak Terzibasiyan

Hopelijk heb je er ook zo naar uitgekeken: het Architectuurcafé is weer terug na de verplichte Corona-pauze. Op donderdagavond 2 juni hebben ze meteen een bijzondere spreker: Misak Terzibasiyan. Geboren in Helsinki (Finland) heeft Misak zijn opleiding tot architect aan de Technische Universiteit van Eindhoven genoten. Na diverse projecten bij internationale bureaus heeft hij in Eindhoven UA-Architects gesticht, waar een keur van internationaal talent werkzaam is.

Misak Terzibasiyan

Kenmerkend in zijn werk is het onderzoeken van de bredere context van architectuur en stedenbouw. Zijn presentatie zal zich met name toespitsen op zijn onlangs verschenen boek Experience of Architecture and Art “An Architect’s Journey”. Misak Terzibasiyan licht hierop toe “Volgens mij is voor de persoonlijke ervaring van Architectuur en Kunst essentieel dat we deze begrijpen in de context. Daarom is de ervaring van kunst een intrinsiek onderdeel van architectuur, en zonder deze dieper liggende ervaring is architectuur niets meer dan een gebouwontwerp zonder betekenis”.

Architectuurcafé
De presentatie is in het Nederlands en begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. Het Architectuurcafé vindt plaats in Brasserie-Hotel Antje van de Statie aan het Stationsplein 1 in Weert. De toegang is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie